Haberler

Araban'dan Kısa Kısa

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban-Besni bölünmüş yolunun en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban- Besni bölünmüş yolunun en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdi.

Erdoğan, yazılı açıklamasında, Araban-Besni arasındaki 66 kilometrelik bölünmüş yol çalışmasının ön ihalesinin yapıldığını, önümüzdeki günlerde mali tekliflerin alınacağını kaydetti.

Araban Çat Boğazı Barajı projesi nedeniyle bir süre duran çalışmaların barajının yeniden projelendirilmesiyle yeniden başlayacağını belirten Erdoğan,

"Araban-Besni duble yolu Çat Boğazı Barajı varyantının kuzey batısından geçecektir. Komisyon çalışmalarının sonuçlanmasıyla yüklenici firmalardan önümüzdeki günlerde mali teklifler alınacak olup, geri kalan 66 kilometre uzunluğundaki Araban-Besni yolu en kısa zamanda tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Bölünmüş yolun ulaşımda büyük bir rahatlama sağlayacağını kaydeden Erdoğan, yolun aynı zamanda bölge ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını, Çat Boğazı Baraj Gölü ve mesire alanlarının da kullanıma açılacağını da vurguladı.

-Araban'da müftülük personeline seminer

Araban'da müftülük personeline tecrübe paylaşımı semineri düzenlendi.

Araban Kaymakamlığı konferans ve sergi salonunda gerçekleşen seminerde Çanakkale Lapseki ilçesi Gazi Süleyman Paşa Camii imam hatibi Adem Yıldız toplumda farklılık arz eden gruplara yönelik olarak Roman vatandaşlarla ilgili yaptığı çalışmalarını, İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Yunus Emre Camisi imam hatibi Mehmet Keskin Mescidi Nebevi modelinde cami ve fonksiyonları hususunda yaptığı çalışmalarını, Edirne Darül Hadis Camisi imam hatibi Mahmut Eroğlu cami yönetiminde çevrecilik ve sosyallik, kurum ve kuruluşlarla ilgili çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, Diyanet İşleri Başkanlığının personel eğitim çalışmalarına büyük önem verdiğini söyledi. Sevinç, "Tecrübe paylaşımı semineri çok bereketli ve faydalı geçti" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Araban Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title