Haberler

Antrenörden Yenilen Oyunculara İşkence Gibi Ceza

Güncelleme:

Anadolu Ateşi Spor Kulübü'nün antrenörü Savaş Yılmaz, plajda kuma gömdüğü sporcuların üzerinlerine köpek saldı.

Alanya'da yapılan U-16 Bayanlar Şampiyonası'na katılan Malatya Anadolu Ateşi Bayan Takımı ilk maçta rakibine 15-0 yenilince, takımın antrenörü Savaş Yılmaz sporcularına akıl almaz bir ceza verdi. Takımının yenilmesini hazmedemeyen antrenör Yılmaz sporcularını Alanya plajına götürerek önce kuma gömdü, daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.

GÖRÜLMEMİŞ CEZA

Malatya Anadolu Ateşi hokey takımı Türkiye Şampiyonası'nın ilk maçında rakibine 15-0 mağlup oldu. U-17 takımının bu mağlubiyeti takımın hem hocası, hem de başkanı olan Savaş Yılmaz'ı çok kızdırdı. Savaş Yılmaz, kadın sporcularını yenildikleri için farklı ve de örneği görülmemiş bir cezaya çarptırdı.

YARDIM ÇIĞLIKLARINA ALDIRIŞ ETMEDİ

Sporcularını bellerine kadar plajın kumuna gömen Savaş Yılmaz, daha sonra yanındaki köpekle tek tek sporcuların üzerinden geçti. Oldukça korkan bayan sporcuların çığlık atarak çevresinden yardım istemesine de aldırış etmeyen Savaş Yılmaz akıl almaz cezasına dakikalarca devam etti.

"TOPRAĞINIZ BOL OLSUN"

Alanya'daki bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savaş Yılmaz, görüntülerin üzerine not da yazdı: "Antrenmanı kaçıran ve yenilmemize neden olan Elif Buse ile Seda'nın hazin sonu. Beter olun. Toprağınız bol olsun" mesajını görüntü ve fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabı Facebook'tan paylaştı. Savaş Yılmaz, olay ortaya çıkınca görüntüleri ve fotoğrafları sayfasından kaldırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Savaş Yılmaz Türkiye Malatya Alanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (192)

HDP:

oylar hdp ye

15
45
yanıtYanıtla
112:

Suç velinin. Biri benim çocuğuma bunu yaparsa o öğretmen kendisine hastane aramak zorunda kalır. .

35
2
yanıtYanıtla
bay:

insan evladı olmadıgı aşikar sporcu hocası hiç olamaz o zaaammmannn atın çöpe. . . .

28
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yazıklar olsun bu memlekette boyle hayvanlar yaşatılıyor

27
1
yanıtYanıtla
new turkey:

vee burası burası akpnin yeni türkiyesi :)

12
15
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

REZİLLER.

25
1
yanıtYanıtla
Engin:

Soruşturma gerekmiyor mu? Buna şimdi!!!

24
1
yanıtYanıtla
Ali Türkyılmaz:

Böyle hocanın ALLAH belasını versin. Kalitesiz hoca başarısızlığı kendinde değil de, iyi eğitim vermediği öğrencilerde arıyor. Yazıklar olsun böyle hoca denen zavallıya.

22
2
yanıtYanıtla
KURNAZ:

ADALET VARSA, ANTRENÖR ''ÜN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAZ. UZMANLIK LİSANSI İPTAL EDİLİR , GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLİR. HAPİS DE EDİLMELİDİR.

23
1
yanıtYanıtla
Türkiye:

millet olarak spordan anladıgımız bu işte !!!!!!!!

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title