Haberler

Antalyaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Bank Asya 1. Ligi'nde Şampiyonluk Mücadelesi Veren Antalyaspor, İstanbulspor Maçı Çalışmalarını Tamamladı.

Bank Asya 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor, İstanbulspor maçı çalışmalarını tamamladı.

Son çalışmasını maçın oynanacağı Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştiren Kırmızı-beyazlılar'da Şenol grip geçirdiği için taktik antrenmana katılmazken, sakatlığı hafifleyen Ufuk ise takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın sık sık oyunu keserek direktifler verdiği çalışmada tüm oyuncular göz doldurdu. İkili mücadele ve taktiksel varyasyonların ağırlıkta olduğu idmanın sonlarına doğru serbest vuruş ve orta çalışmaları yapıldı.

Bu arada, hafta sonunda İstanbulspor ile kader maçına çıkacak olan Antalyaspor'a bir destek de gazetecilerden geldi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve TSYD Antalya Temsilcisi İbrahim Okumamış, Antalyaspor'a destek vermek amacıyla ziyarette bulundu. Başkan Mevlüt Yeni, çalışmalarına Atatürk Stadı'nda devam eden Kırmızı-beyazlılar'a son maç için başarı dileklerinde bulundu. Antalya'daki tüm gazeteciler adına bir konuşma yapan Yeni, "Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ve öğrencilerine başarılar diliyorum. Umuyorum ki; Pazar günü buradan en mutlu takım olarak ayrılacağız. Antalyasporumuza taraftarların destek vermesi için meslektaşlarımın da hassas davranacağını ve kentimizin takımına destek olunması için çağrılarda bulunmalarını istiyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Basın Sözcüsü Murat Süğlün ve Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz'ün de yer aldığı ziyaretin ardından futbolcular ve tüm misafirler gazetecilerin getirdiği tatlıyı yedi.

(AT-AC-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title