Haberler

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk: Dersimizi Aldık

Güncelleme:

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, otobüsteki mastürbasyon skandalı nedeniyle "Üzgünüz, dersimizi aldık ama tepki böyle olmamalıydı." dedi.

Şirketin Antalya'daki yaz sezonu açılışı ve suit otobüslerinin de teslimat törenine katılan Çiğdem Öztürk, otobüsteki mastürbasyon skandalıyla ilgili de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaşanan olaydan dolayı bir kadın olarak çok büyük üzüntü duyduğunu belirten Öztürk, "Yaşanan olay çok üzücü, aslında toplumsal bir sorun. Türkiye'de otobüste, minibüste, takside, yolda yürürken sokakta, hatta ana caddede, okulda, camide, her yerde başınıza gelebilecek olan bu tehlikeyi hissettiğiniz bir durum" dedi.

"TEPKİ BU OLMAMALIYDI"

Şirket isminin böyle bir olaya bulaşmasından dolayı son derece üzgün olduğunu belirten Öztürk, şunları söyledi:

"Bir kadın yönetim kurulu başkanı olarak böyle bir şeyi herhalde en son isteyecek insan da bendim. Altını çizmek istediğim bir konu daha var. Çok büyük yankı buldu. Bir kadının yaşadığı olayın sonuna kadar yankı bulmasının da arkasındayım. Yankı bulması da gerekiyordu. Ama eleştirdiğim tek taraf, bir kadını savunurken başka bir kadını yani beni, sözlü taciz etmek ne kadar doğruydu acaba? Tepki olması gerektiğini düşünüyorum. Ama tepkinin bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Tepkinin kurumumuza gelmemesi gerektiğini düşünüyorum."

Otobüsçülük sektörünün, Türkiye'de karayolu taşımacılık sektörü içinde eğitime en çok ihtiyaç duyan sektör olduğunu belirten Çiğdem Öztürk, "Biz burada aslında bir sürü sektörün dışlamış olduğu insanları, birazcık olsun elimizdeki imkanlarla eğiterek bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Daha büyük çalışmalar da yapacağız. Bundan dersimizi aldık" dedi.

"İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

İstismara uğrayan üniversite öğrencisi genç kızla iletişime geçtiklerini de anlatan Öztürk, "Kendisine her türlü maddi, manevi, psikolojik desteği sağlayacağız inşallah. İletişim halindeyiz hala. Söz konusu şahıstan şikayetçi de olduk. Olay yargıda. Kendisi tutuklandı. Benim temennim, Türkiye'de böyle olayların bir daha yaşanmaması. Kişilerin eğitilmesi" diye konuştu.

"ARTIK KAPTANLA DA MUAVİNLE DE ÇALIŞMIYORUZ"

Daha önce Metro Turizm'de buna benzer bir olay yaşanmadığını, ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını da anlatan Öztürk, "Tutuklanan şahıs bizim kendi personelimiz de değildi. Bireysel otobüsçümüzün seçtiği bir personeldi. Yaklaşık 6 aydır bizimle çalışıyordu. Tabi bu süreçten sonra hem muavinin işine son verildi, hem de otobüsü listemizden düşürdük. Kaptanla da otobüsçüyle de çalışmıyoruz artık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

HDP,LI:

otobüs söförleri ve muavinleri hdp, lilerden secilsin, , cünkü hdp, liler cok dürüsttürler, , yolcularimiz huzurlu ve güvenli yaparlar, , bizim kültürümüzde yolcu veli nimettir, , sayginin en yüksegine layiktirlar.

19
29
yanıtYanıtla
İETT SERAP:

Görüyoruz hdplileri iett otobüsünde seyahat eden serap kardeşimizi molotofla benmi öldürdüm

yanıt20
yanıt3
rahat yolcu:

Ben surekli kamil kocla yolculuk yapiyorum , sarkintilik olayi hic kimsenin basina gelmemistir . Hatta biz aile gibiyiz gule oynaya yolculugumuzu yapiyoruz birde rahat hattaysaniz mukemmel .

yanıt10
yanıt7
ASENA:

Bu Metro Firmasına Bakmayın Sahibinin Bile 3 Eşi Var Saf Halkım Uyanın Ağlamalarına İnanmayın!!!!

30
8
yanıtYanıtla
Ahmet:

Dalga geçiyorsun galiba. Çocukluğumdan beridir seyahatle geçti hayatım. Bir kere görmedim Metro''ya kaliteli firma diyen :D Komedi gibi cidden ya.

35
1
yanıtYanıtla
cem:

öyle babadanda böyle kız çıkar zaten. . . karadenizli teröristler sizi. . . metroya binme kampanyası başlasın

3
32
yanıtYanıtla
Wan:

Kahr olsun metro

29
1
yanıtYanıtla
iko:

METROYU PROTESTO EDELİM BİNMEYELİM SAHİBİ ÇIKIP NEDEN YORUM YAPMIYO YIKMIŞLAR BİR BAYANIN BAŞINA OLAYI SEN BAYAN OLARAK TOPARLA DİYE ÇIK KONUŞ İNSANLARA AÇIKLAMA YAP SENİN KIZINA BU OLAYI YAPSALAR SAYIN FİRMA SAHİBİ SADECE ÖZÜRLE BU İŞİ KAPATIRMIYDIN

28
1
yanıtYanıtla
HANGI PIRAMITTEN GELDIN SEN:

BINMEYIN METROYA SIMDI ISIM DEGISTIRIR BUNLAR NEDE OLSA AKP YALAKASI

21
3
yanıtYanıtla
gerzek pramit:

Hadi ordan manyak yalaka ve metro senin tuttugun partinin urunudur .

yanıt1
yanıt3
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title