Haberler

Antalya'da Seçim Yorgunluğu Nedeniyle Vatandaşlar Evlerine Kapanırken Sahil ve Su Parkları Yabancı Turistlere Kaldı

Hava Sıcaklığının 43 Dereceyi Bulduğu Antalya'da, Seçim Yorgunluğu Nedeniyle Vatandaşlar Evlerine Kapanırken Sahil ve Su Parkları Yabancı Turistlere Kaldı. Su Parklarında Eğlenen Turistler İlginç Yarışmalarla Tatilin Keyfini Çıkarıyor.

Hava sıcaklığının 43 dereceyi bulduğu Antalya'da, seçim yorgunluğu nedeniyle vatandaşlar evlerine kapanırken sahil ve su parkları yabancı turistlere kaldı. Su parklarında eğlenen turistler ilginç yarışmalarla tatilin keyfini çıkarıyor.

Konyaaltı plajında büyük boşluklar gözlenirken yabancı turistler kalabalık olmadan denize girmenin tadını çıkarttı. Aqualand eğlence merkezine gelen ve su kaydıraklarında kayarak eğlenen yabancı turistlerin eşlerini kucakta taşıyarak yüzme ve bayanlar arası su da koşma yarışması ilgi gördü. Yarışmaların ardından oryantal ile 40 yaşlarında bir erkeğin göbek dansı etmesi izleyenlerden alkış topladı. Tatillerini Antalya'da geçiren üniversiteli Kathia (19), Lolya (18) ve Natalia Avarama kardeşler,

"Antalya'da çöl sıcakları var. Ancak biz burayı seviyoruz. Özellikle su parkında eğlenceli dakikalar geçiriyoruz. Burada karpuz yeme yarışmalarına katıldık, eğlenceliydi" dediler.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title