Haberler

Antalya - Chp'li Aday Adayı Kaza Yaptı

CHP'Lİ ADAY ADAYININ OTOMİLİ, İKİ ALMAN TURİST KADININ İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI, DEMİR VE ARKADAŞI YARALANDI

GENEL seçimler için CHP'den Antalya Milletvekili aday adayı olan İbrahim Demir'in kullandığı otomobil, iki Alman kadın turistin bulunduğu otomobilin çarpmasıyla kanala düştü.Kaza sırasında Demir ile araçta bulunan arkadaşı yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Ehliyetini otelde unuttuğunu söyleyen Alman turist 55 yaşındaki Monica Künzi'nin sebep olduğu kaza saat 09.50 sıralarında Antalya'nın Aksu İlçesi'nde meydana geldi. Bir otelden kiraladıkları 07 NRT 74 plakalı otomobil ile Belek'ten Antalya'ya şehir gezisine gelen Alman turist Monica Künzi ve arkadaşının bulunduğu otomobil, bir anda yolda zikzaklar çizmeye başladı. Bu sırada CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bugün il merkezindeki gezi programına katılmak için Serik'ten gelen İbrahim Demir'in kullandığı 07 YBF 45 plakalı otomobile çarpan turistlerin otomobili yoldan çıkarak orta refüjde durdu. CHP'den Antalya Milletvekili aday adayı İbrahim Demir'in kullandığı otomobil ise kazanın etkisiyle yoldan çıkarak taklalar atıp yol kenarındaki kanala düştü. Kazada otomobilde sıkışan İbrahim Demir ve arkadaşı Yusuf Karaağaç, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla otomobilden çıkarılarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

2002 yılındaki genel seçimlerde CHP'nin Antalya'dan 10'uncu sırada milletvekili adayı olan İbrahim Demir, önce SHP ardından da CHP'nin Serik İlçe Başkanlığı görevlerini yapmıştı. İbrahim Demir, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için geçen günlerde aday adaylığını açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title