Haberler

Antakyalılar'ın Yardım Gecesi

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda Düzenlenen ve 300 Hataylı'nın Katıldığı Yemekli Gecede Üyeler, Keyifli Dakikalar Geçirdi. Davetlilere, Hediyeler Verildi.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen ve 300 Hataylı’nın katıldığı yemekli gecede üyeler, keyifli dakikalar geçirdi. Davetlilere, hediyeler verildi.

HATAY Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (HATAYVAK) üyeleri her yıl geleneksel hale getirdiği yardımlaşma gecesinde bir araya geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen ve yaklaşık 300 Hataylı’nın katıldığı yemekli gecede üyeler, keyifli dakikalar geçirdi. Geceye HATAYVAK Yönetim Kurulu Başkanı Vecih Fakıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hasan Asker, Vakfın kurucusu ve ilk başkanı Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda, Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Eski CHP İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları ve diğer davetliler katıldı.

Çekiliş yapıldı

Kapıda davul zurna ile karşılanan davetliler, yöresel türküler eşliğinde yenen yemekte eğlenceli dakikalar geçirdi. Halay çekip, karşılıklı oynadı. Davetlilere, yemeğin ardından Vakıf yararına düzenlenen çekilişte, Antakya’ya özel ürünlerin yer aldığı hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title