Haberler

Annesiz Evde İlk Gece

Güncelleme:

Zeynep Kurt, Tedavi Gördüğü Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nden Taburcu Olduktan Sonra Evine Geldi.

Amcası Yalçın Kurt'a ait özel otomobille 12 saatlik bir yolculuğun ardından gece saat 01.00 sıralarında evinin bulunduğu Katramas Mahallesi'ne gelen minik Zeynep'i, babası Hamit, dedesi Casım ve amcası Nihat Kurt ile yakınları karşıladı. 23 yaşındaki genç eşini kaybeden Hamit Kurt, minik kızını kurban kestirerek karşıladı. Acılı baba Hamit Kurt, mutluluk ve kederi bir arada yaşadı.

Kızana sarılarak gözyaşı döken baba Hamit Kurt, her zaman olduğu gibi yine yetkililerden faillerin bulunmasını istedi.

Yorucu bir yolculuğun ardından evine kavuşan minik Zeynep, 29 günlük tedavinin ardından ilk kez bu sabah, kendi evinde uyanarak gözlerini açtı. Gece uyuduğu için kardeşini göremeyen 4 yaşındaki Sudenaz ise sabah uyandığında yanıbaşında olan minik kardeşine sarılarak aradan geçen bir ayın hasretini giderdi.

Hain bir saldırının ardından annelerini kaybeden minik kızlar Sudenaz ve Zeynep, birbirlerine sarılıp, gülücükler dağıtmaları, evdekilerini mutlu ederken, oluşturdukları duygu seli yüzünden de kederlendirdi.

Minik Zeynep'in ilk ziyaretçileri ise patlamada minibüs sürücüsü olan oğlu Aydın'ı, yeğeni Enes'i ve miniklerin annesi olan kızı Şirin'i kaybeden acılı dede Cahit Erol ile anneanne Behice Erol oldu. Damatları Hamit Kurt ve miniklerin babaannesi Sabriye Kurt'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan acılı dede ve nine Erol, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Torunları iyileştiği için sevindiklerini anlatan Cahit Erol, bu olayı yapanların ortaya çıkarılmasını istedi.

Mutluluk ve acıyı birarada yaşayan Hamit Kurt da faillerinin bir an önce bulunup cezalandırılmasını bekliyor. Hamit Kurt, "Kızlarımı annesiz bıraktılar. Allah kabul etmesin. Allah, bize yaşatılan acının aynısını onlara da yaşatsın. Patlamada yaralanan kızlarımın iyileşmelerine, yeniden evlerine dönmelerine seviniyorum. Aynı saldırıda eşimi kaybettiğim için de büyük üzüntü yaşıyorum"dedi.

Behçet DALMAZ / HAKKARİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title