Haberler

Cani Evlat, Annesini Telle Boğarak Öldürdü

Güncelleme:

Giresun'un Keşap ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan 56 yaşındaki Eşref Özdemir, annesi 80 yaşındaki Ayşe Özdemir'i telle boğarak öldürdü.

Giresun'un Keşap ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Akli dengesi yerinde olmayan 56 yaşındaki Eşref Özdemir, annesi 80 yaşındaki Ayşe Özdemir'i telle boğarak öldürdü. Olayı yaşlı kadının akrabaları jandarmaya bildirdi.

ANNESİNİ TELLE BOĞDU

Olay Kılıçlı Köyü'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Akli dengesi bozuk olan Eşref Özdemir, bir yakınının evinde olan annesi Ayşe Özdemir'in yanına gitti. Akrabalarının evden ayrılması üzerine yalnız kaldığı annesi ile tartışan Eşref Özdemir, yaşlı kadını tel ile boğarak öldürdü. Eve dönünce Ayşe Özdemir'in yerde yatan cesedi ile karşılaşan akrabaları jandarmayı arayarak olayı bildirdi. Ayşe Özdemir'in cesedi, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Olaydan sonra kaçan Eşref Özdemir, jandarma ekiplerince Tepeköy'de yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eşref Özdemir Ayşe Özdemir Giresun Keşap Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nejdet yılmaz:

Allah aşkına bilip bilmeden yorum yapmayın bu insanları iyi tanıyorum inanın böyle birşey yapacak insan değildi annesi yıllarca tek başına büyüttü bunları ama hastalık bahane getirdi allah rahmet eylesin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title