Haberler

Ankara Üniversitesi'nde "Genovate: Araştırma ve Yenilikte Örgüt Kültürünü Dönüştürmek" Projesi

Türkiye'de ilk kez Ankara Üniversitesi'nin üstlendiği İngiltere, İtalya, İspanya, İrlanda, İsveç ve Slovakya'nın da katıldığı "GENOVATE."

Türkiye'de ilk kez Ankara Üniversitesi'nin üstlendiği İngiltere, İtalya, İspanya, İrlanda, İsveç ve Slovakya'nın da katıldığı "GENOVATE: Araştırma ve Yenilikte Örgüt Kültürünü Dönüştürmek" başlıklı projenin açılış toplantısı yarın Ankara Üniversitesi Rektörlük 100 Türkiye'de ilk kez Ankara Üniversitesi'nin üstlendiği İngiltere, İtalya, İspanya, İrlanda, İsveç ve Slovakya'nın da katıldığı "GENOVATE: Araştırma ve Yenilikte Örgüt Kültürünü Dönüştürmek" başlıklı projenin açılış toplantısı yarın Ankara Üniversitesi Rektörlük 100. Yıl Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Ankara Üniversitesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı kapsamında kurumsal düzeyde toplumsal cinsiyet eşitliğini güçlendirmeye yönelik eylem yönelimli bir projeyi üstlendi. İngiltere, İtalya, İspanya, İrlanda, İsveç ve Slovakya'nın da katıldığı "GENOVATE: Araştırma ve Yenilikte Örgüt Kültürünü Dönüştürmek" başlıklı ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Prof. Dr. Çiler Dursun'un koordinatörlüğünde yürütülmekte olan bu projeyle Ankara Üniversitesi'nin akademide toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleme ve güçlendirme çalışmalarında bir adım daha öne geçmesi hedefleniyor. Projenin açılış ve tanıtım toplantısı yarın saat 10.00'da Ankara Üniversitesi Rektörlük 100. Yıl Toplantı Salonu'nda Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, KEFEK Başkanı Azize Sibel Gönül ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Aşkın Asan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ankara Üniversitesi Türkiye İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title