Haberler

"Ankara İzdüşümleri Çarşamba Toplantıları, 27 Şubat-25 Haziran'da

"Ankara İzdüşümleri Çarşamba Toplantıları"nın Üçüncü Dönem Programı 27 Şubat-25 Haziran Tarihleri Arasında Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'nde Düzenlenecek.

"Ankara İzdüşümleri Çarşamba Toplantıları"nın üçüncü dönem programı 27 Şubat-25 Haziran tarihleri arasında Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Vehbi Koç ve Ankara Araştırmaları Merkezi'nin (VEKAM) Ortaklaşa Düzenlediği "Ankara İzdüşümleri Çarşamba Toplantıları"nın ilki 27 Şubat tarihinde yapılacak. "Geçmişten Günümüze Ankara'da Basın Yayın" başlıklı toplantıya, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Prof. Dr. Naci Bostancı, Bilkent Üniversitesi'nden Dr. Ahmet Gürata ve İletişim Yayınları'ndan Dr. Levent Cantek konuşmacı olarak katılacak.

-BAŞKENTİN BASIN HAYATI-

26 Mart'ta gerçekleştirilecek "Başkentin Basın Hayatı" konulu toplantıya katılacak isimler şöyle:

"Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila, Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sirmen, Bütün Dünya Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mete Akyol, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ümit Gürtuna, emekli gazeteciler Ali Bartınoğlu ve Güngör Yerdeş"

"Ankara'da Yayıncılık ve Yayınevleri"nin tartışılacağı ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek toplantıya, Bilgi Yayınevi sahibi Ahmet Küflü, Dost Kitabevi Yayın Koordinatörü Ali Rıza Karabayram, eğitimci-yazar Hüseyin Hüsnü Tekışık ve Arkadaş Yayıncılık'tan Timur Zeren konuşmacı olarak katılacak.

28 Mayıs'ta yapılacak "Kuruluşundan Günümüze Ankara'da Radyo" ve 11 Haziran'da yapılacak "Kuruluşundan Günümüze Ankara'da Televizyon" başlıklı toplantılara ise şu isimler katılacak:

-ANKARA'DA AJANS YAYINCILIĞI VE RTÜK-

"TRT Ankara Radyosu Spikeri Aylin Özmenek, TRT Spikerleri Jülide Ateş ve Canan Kumbasar, Türkiye Polis Radyosu Müdürü Sedat Sevim, Prodüktör Seynan Levent, TRT Yayın Dairesi Başkan Yardımcısı Zafer Kiraz"

"Kuruluşundan Günümüze Ankara'da Ajans Yayıncılığı ve RTÜK" başlıklı toplantı 25 Haziran'da gerçekleştirilecek. Toplantıya, ANKA Ajansı Genel Müdürü Veli Özdemir, Anadolu Ajansı Haber Yayın Daire Başkanı Muzaffer Şahin ve RTÜK'ten Yusuf Turan konuşmacı olarak katılacak. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title