Haberler

Anka, 8 Şubat 2010 Pazartesi Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-CUMHURBAŞKANI GÜL HİNDİSTAN'DA

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hindistan'da çeşitli temaslarda bulunuyor.

-ERDOĞAN'IN İSTİŞARE TOPLANTISI

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstişare ve Değerlendirme toplantısında AKP Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geliyor. (Saat: 14.00)

-ERDOĞAN AÇILIŞ TÖRENİNDE

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yapımı tamamlanan 127 okulun Anadolu Gösteri Merkezi'ndeki toplu açılış törenine katılıyor.

-Törende, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da bulunuyor. (Saat: 11.00)

-ERDOĞAN'IN KABULÜ

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak İslam Partisi Başkanı Usame El-Tikriti ile AKP Genel Merkezi'nde bir araya geliyor. (Saat: 13.30)

-TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İN YEMEĞİ

-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, olaylı oturum sonrası Meclis Divan Üyeleri ile grup başkanvekillerine Sabit Osman Avcı Tesisleri'nde yemek veriyor.

-Yemekte, olaylı geçen son Meclis Genel Kurulu ele alınıyor. (Saat: 12.00)

-BAKAN BABACAN'IN BASIN TOPLANTISI

-Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başbakanlık Yeni Bina'da düzenleyeceği basın toplantısında, "Reel Ekonomideki Son Gelişmeler ve 2009 Yılı Sonu İtibarıyla Yeni Teşvik Sisteminin Uygulama Sonuçları"nı değerlendiriyor. (Saat: 10.00)

-ERGÜN SUUDİ ARABİSTAN'DA

-Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde temaslarda bulunuyor.

-DEVLET BAKANI ÇAĞLAYAN FRANSA'DA

-Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türk Mevsimi etkinlikleri çerçevesinde Paris'te düzenlenecek olan Orta Asya-Avrupa-Afrika Bölgeler Arası İş Forumu'na katılmak üzere Fransa'ya gidiyor.

-OKULLARDA DERS ZİLİ ÇALIYOR

-2009-2010 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı başlıyor. Bugün çalacak ilk zilin ardından ilköğretim ve ortaöğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 milyon öğrenci ve görevli 600 bine yakın öğretmen, ders başı yapacak.

-TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİ DEVAM EDİYOR

-TEKEL işçilerinin işyerlerinin özelleştirilmesi nedeniyle özlük hakları ve kamu kurumlarına geçiş hakkı için sürdürdükleri eylemleri, 56. gününde açlık grevi ile devam ediyor. Eyleme ilişkin gelişmeler izleniyor.

-TEKEL İŞÇİLERİYLE DAYANIŞMA GECESİ

-Orta Doğu Teknik Üniversitesi Türk Halk Bilimi Topluluğu Mezunları'nın öncülüğünde, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda TEKEL işçileri için dayanışma gecesi düzenleniyor.

-KESK BAŞKANI EVREN'İN BASIN TOPLANTISI

-KESK Genel Başkanı Sami Evren, sendika genel merkezinde bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

-2009 YILI SANAYİ ÜRETİM VERİLERİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2009 yılı sanayi üretim verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-GEBELİKTE MİDE BULANTISI NORMAL MİDİR?

-Akay Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Tolga Ecemiş, gebelik sırasında görülen bulantı ve kusmaların gebeliğin normal bir parçası olduğunu belirterek, bazı kadınlarda belirtilerin 4. haftadan başlayıp tüm hamilelik boyunca da devam edebileceğine dikkat çekti.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title