Haberler

Anka, 28 Nisan 2010 Çarşamba Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-ANAYASA'DA 1. TUR TAMAMLANIYOR

-TBMM Genel Kurulunda, Anayasa değişikliği teklifinin üç geçici maddeyi içeren 26. ve yürürlüğe ilişkin 27. maddesinin görüşülmesiyle birinci tur tamamlanıyor. (Saat: 11.00)

-AVUSTRALYA GENEL VALİSİ TÜRKİYE'DE

-Avustralya Genel Valisi Quentin Bryce, Türkiye'ye bir ziyarette bulunuyor.

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Vali Bryce'yi Çankaya Köşkü'nde törenle karşılıyor.

-Cumhurbaşkanı Gül, Bryce ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geliyor ve heyetlerarası görüşmelerde bulunuyor.

-Gül ile Bryce, Çankaya Köşkü'ndeki anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenliyor.

-Cumhurbaşkanı Gül, Bryce onuruna Konut'ta bir akşam yemeği veriyor.

(Saat: 10.30/10.45/11.05/11.45/19.30)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'ta konuk vali ile bir araya geliyor.

(Saat: 14.00)

-HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK DIŞİŞLERİ BAKANLARI TÜRKİYE'DE

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Hırvatistan Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Gordan Jandrokoviç ve Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Sven Alkalaj ile birlikte Konut'ta üçlü bir toplantı yapıyor. Toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenliyor.

-Bakan Davutoğlu, Bakan Jandrokoviç ile de ikili bir görüşme gerçekleştiriyor. Görüşmenin ardından da ortak basın toplantısı yapılıyor.

-Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ise Jandrokoviç ile TBMM'de bir araya geliyor.

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Bakan Jandrokoviç'i Çankaya Köşkü'nde kabul ediyor. (Saat: 11.15/12.30/15.45/16.30/18.00)

-CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN KABULLERİ

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Azerbaycan Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ali Meclis Başkanı Vasıf Talibov ile Brezilya Savunma Bakanı Nelson Jobim'i Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul ediyor. (Saat: 15.00/16.15)

-ORGENERAL BAŞBUĞ ANADOLU KARTALI TATBİKATINDA

-Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Konya'da devam eden Anadolu Kartalı tatbikatının bugünkü bölümüne katılıyor.

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Onur Öymen ile İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ, dış politikadaki gelişmelere ilişkin TBMM'de bir basın toplantısı düzenliyor.

-BDP Grup Başkanvekili Ayla Akat Ata da TBMM'de bir basın toplantısı gerçekleştiriyor. (Saat: 12.00/13.30)

-DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDA TOPLANTI

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'a yapacağı ziyaret dolayısıyla iki ülkenin çok sayıda bakanın katılımı ile düzenlenecek Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin ilk toplantısının hazırlıkları kapsamında Dışişleri Bakanlığı'nda bir eşgüdüm toplantısı düzenleniyor. (Saat: 09.00)

-YENİ HAL YASASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

-Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde Ankara Rixos Otel'de düzenlenecek olan Yeni Hal Yasası Bilgilendirme toplantısına katılıyor. (Saat: 10.30)

-BREZİLYA SAVUNMA BAKANI JOBİM TÜRKİYE'DE

-Brezilya Savunma Bakanı Nelson Jobim ve beraberindeki heyet, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'e resmi ziyarette bulunuyor. (Saat: 10.30)

-ÇEVRE VE METEOROLOJİ ALANINDA İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

-Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile İran İslam Cumhuriyeti, Irak Cumhuriyeti, Suriye Arap Cumhuriyeti bakanlarının katılacağı Çevre ve Meteoroloji alanında işbirliği toplantısı Ankara'da yapılıyor. (Saat: 10.30)

-KIRGIZİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'NDE BASIN TOPLANTISI

-Kırgızistan Büyükelçiliği'nde, bu ülkede yaşanan gelişmelere ilişkin bir basın toplantısı gerçekleştiriliyor. (Saat: 11.00)

-1 MAYIS HAZIRLIKLARI

-İstanbul Valisi Muammer Güler başkanlığında toplanacak İl Güvenlik Komisyonunda, 1 Mayısa ilişkin önlemler değerlendiriliyor. (Saat: 14.00)

-DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, hazırlıklarla ilgili DİSK Genel Merkezinde basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 13.00)

-İSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI

-İSO 2010 yılı Nisan ayı Meclis toplantısı, SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray'ın katılımı ile İstanbul'da yapılıyor. (Saat: 15.00)

-ASO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI

-ASO Nisan ayı Meclis toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor.

-Toplantıda, ASO Başkanı Nurettin Özdebir genel ekonomik bir değerlendirme yapıyor. (Saat: 09.45)

-DENİZ ASLANI TATBİKATI

-"Deniz Aslanı-2010 Arama Kurtarma Tatbikatı", Deniz Kuvvetleri Komutanlığının sevk ve idaresinde, Ege Denizi'nin uluslararası sularında "Türk Arama Kurtarma Bölgesi" içinde icra ediliyor.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title