Haberler

'Anayasa Değişikliği'nin Örgütlenme ve Toplu İş İlişkilerine Etkisi'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi, 10 Aralık'ta "Anayasa Değişikliğinin Örgütlenme ve Toplu İş İlişkilerine Etkisi Sempozyumu'nu Düzenleyecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi(ÇASGEM) 10 Aralık'ta "Anayasa Değişikliğinin Örgütlenme ve Toplu İş İlişkilerine Etkisi Sempozyumu'nu düzenleyecek. Sempozyumda anayasa değişikliğinin işçi ve memur sendikacılığına olan etkileri ayrı ayrı tartışılacak.

ÇASGEM Konferans salonunda 10 Aralık'ta düzenlenecek olan sempozyumun açılış konuşmalarını ÇASGEM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Önder ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Birol Aydemir yapacak. Sempozyumun öğleden önce yapılacak olan kısmında "Anayasa Değişikliğinin İşçi Sendikacılığı ve Toplu İş İlişkilerine Etkisi" tartışılacak. İşçi sendikalarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyuma Türk-İş Hukuk Müşaviri Av. Ferhan Tuncel, DİSK Hukuk Dairesi Müdürü Av. Necdet Okcan ve HAK-İŞ Genel Sekreter Yrd. Semih Temiz katılacak.

Programın öğleden sonraki kısmında ise, "Anayasa Değişikliğinin Memur Sendikacılığına Etkisi" konulu panel düzenlenecek.Panele memur sendikalarından temsilci olarak Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Memur-Sen Hukuk Müşaviri Av. Hüseyin Rahmi Akyüz ve KESK Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Gölpunar katılacak.(ANKA)

(BRŞ/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title