Haberler

Amy Winehouse Neden Öldü?

TV yapımcısı Danny Panthaki, Amy Winehouse'un ölümü ile ilgili bakın nasıl bir iddiada bulundu.

23 Temmuz günü Londra'nın Camden semtindeki evinde ölü bulunan şarkıcı Amy Winehouse'un, polis "Henüz ölüm nedeni belli değil" dese de aşırı doz yüzünden yaşamını yitirdiği söyleniyordu.

MTV yapımcılarından Danny Panthaki, İngiliz Sunday Mirror gazetesine şarkıcının cesediyle karşılaşan ilk polisin erkek arkadaşı olduğunu ve Winehouse'un aşırı doz Ecstasy ve alkolü br arada aldığı için yaşamını yitirdiğini öne sürdü.

Gazetenin yer verdiği bir diğer iddiaya göre de şarkıcının beraber uyuşturucu kullandığı bir arkadaşı onun çok tehlikeli bir hap aldığını söyledi.

Amy Winehouse, Sırbistan konserine ayakta duramayacak kadar aşırı alkollü çıkmış ve hemen ardından Türkiye ve Yunanistan konseri iptal olmuştu.

Winehouse'un Kuzey Londra'daki evinde ölü bulunması, Batı'da şok etkisi yaptı.

İngiliz polisi henüz ünlü şarkıcının ölüm nedenine ilişkin bir açıklama yapmazken sanatçının alkol komasına girdiği öne sürüldü. Amy Winehouse geçen ay Avrupa turnesi kapsamında sahneye alkollü çıktığı Sırbistan konseri sırasında seyirciler tarafından yuhalanmıştı. Konseri yarıda kesen Winehouse, 20 Haziran'daki İstanbul konserini ise iptal etmişti. 16 yaşında profesyonelce şarkı söylemeye başlayan Winehouse, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle kariyerini tehlikeye sokmuştu.

14 Eylül 1983'de doğan, 5 Grammy ödüllü Amy Winehouse, soul ve caz müziğinin önde gelen seslerinden biri olarak kabul ediliyordu.

Ölümü, Batı medyasında geniş haber olarak yer alan Winehouse 2003 yılında Frank albümüyle bir anda üne kavuşmuştu. 1960lı yılların Soul müziğinden esinlenen Winehouse birçok kadın sanatçı için de müziğiyle örnek olmuştu. İkinci albümü Back to Black ile uluslararası başarıya ulaşan sanatçı kontralto sesiyle büyük beğeni topluyordu. Sevilen Rehab bestesinde Winehouse, uyuşturucu bağımlığı için tedavi görmesini isteyenlere de tepkisini They tried to make me go to rehab; I said no, no, no. (Beni rehabilitasyona göndermeye çalıştılar; ben 'hayır, hayır, hayır' dedim. ) şarkı sözleriyle dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title