Haberler

Amasya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Çoban Hayatını Kaybetti

Amasya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Çoban, Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Amasya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Çoban, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi acil servisine giden Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Çoban, doktorların kalp krizi geçirdiğini tespit etmelerinden sonra yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen İbrahim Çoban hayatını kaybetti. Vali Celalettin Lekesiz, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Kaya ve Turizm Derneği üyeleri hastaneye akın ederlerken, İbrahim Çoban'ın ailesi haberi alınca sinir krizleri geçirdi.

İbrahim Çoban'ın cenazesi Sultan Bayezid Camisi'nde öğlen namazının ardından Vali Celalettin Lekesiz, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, daire müdürleri ve sevenleri tarafından kılınan cenaze namazından sonra Tekir Dede Mezarlığı'na defnedildi. 58 yaşında olan Çoban evli ve 2 çocuk babasıydı.

(DY-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title