Haberler

"AMAN TANRIM" SinemaTv’de

SinemaTV'de, Morgan Freeman'ın Canlandırdığı Tanrı, Nuh'un Gemisinin Yeniden İnşa Edilmesini İsterse.

Salı akşamı bu filmi; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 117 ve Teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

"Bruce Almighty"de yan karakterlerden birini canlandırmasına rağmen başroldeki Jim Carrey'den rol çalmayı başaran Steve Carell, devam filmi "Evan Almighty"nin başrolünde... Bu eğlenceli komedide Tanrı'yı ise yine Morgan Freeman canlandırıyor.

Evan Baxter (Steve Carell) haber spikerliğini bırakıp siyasete girmiş ve Kongre Üyesi seçilmiştir. Ailesiyle Virginia'ya taşınan Evan, burada kendine yepyeni bir yaşam kurmuştur. Ancak beklenmedik bir ziyaretçinin gelişi her şeyi değiştirir. İnsan kılığındaki Tanrı (Morgan Freeman) Evan'a, Nuh'un gemisine benzer bir gemi inşa etmesini ister. Önce bunun gerçek olmadığını düşünen ve tuhaf davranışları ailesi tarafından yadırganan Evan, zamanla Tanrı'nın isteğine uymak zorunda olduğunu anlar ve bahçesinde büyük bir gemi yapmaya başlar.

Tür : Komedi

Yönetmen : Tom Shadyac

Yapım : 2007

Oyuncular : Keith Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, Johnny Simmons

Yayın tarihi : 07 Eylül Salı

Yayın saati : 21:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title