Haberler

Aman Dikkat, Girişebilirmiş De!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde magazin gazetecilerine 'Gerizekalı' diyen Hülya Avşar, sözlerine açıklık getirdi.

Geçtiğimiz günlerde magazin gazetecilerine 'Gerizekalı' diyerek hakaret eden Hülya Avşar ; önceki akşam kız kardeşi Helin Avşar ve kuzeni Erol Avşar ile birlikte akşam yemeği yedi.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, mekan çıkışı karşısında magazin kameralarını görünce "Niye çekiyorsunuz? Çekmeyin" diyerek şakayla karışık tepki gösterdi. Helin Avşar ise ablasının sözleri üzerine gazetecilerin yanlış anlamaması için "Şaka yapıyor" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Avşar "Sözlerimin arkasındayım. Bir senelik gazeteci beni çekemez. Mantıklı sorulara ve mantıklı insanlara her zaman kapım açık. Saygısızlığa tahammülüm yok. Bugün 'gerizekalı' derim, yarın girişebilirim" dedi.

NEDEN 'GERİZEKALI' DEMİŞTİ?

Hülya Avşar'a bir muhabir Gülben Ergen'in geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen mesajlarını sormuştu. Soru karşısında çılgına dönen Avşar ise, "Siz niye böyle gerizekalı oluyorsunuz?" demişti.

Hülya Avşar, kendisine Gülben Ergen'in 'Şah damarım mısın?' mesajını soran TV muhabirine sinirli bir şekilde tepki göstermişti.

Hülya Avşar kendisine Gülben Ergen'in mesajlarıyla ilgili soru soran muhabire "Bir şey söyleyeceğim. Siz niye böyle gerizekalı oluyorsunuz? Böyle bir soruya cevap vermeyeceğimi bile bile aklınızca soru sormak için soruyorsunuz." şeklinde cevap vermişti.

Avşar kızı muhabirin "Hakaret ediyorsunuz" sözleri üzerine "Evet.." diyerek "Gerizekalı" demeyi sürdürmüştü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gülben Ergen Helin Avşar Hülya Avşar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title