Haberler

Altıntaş'ın Saraycık Köyünde Bahar Şenlikleri

Kütahya'nın Altıntaş'ın Saraycık Köyünde, Bu Yıl 5.'nsici Düzenlenen Bahar Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Kütahya'nın Altıntaş'ın Saraycık köyünde, bu yıl 5.'nsici düzenlenen Bahar Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Birlik, beraberliğin ve dayanışmanın artırılması amacıyla düzenlenen şenlikler, samimi bir dostluk havası içerisinde geçti. Bahar şenliklerine katılan konuklarını büyük bir misafirperverlikle karşılayan Saraycık Köyü Muhtarı Yunus Keman ve köy halkının yakın ilgisi davetlileri memnun etti. Misafirler köylülerle birlikte halay çekerek, Kütahya'ya has oyun havalarında eğlenerek Murat Dağı'nın eteklerinde stres attılar.Düzenlenen kutlamalara yerel sanatçıların yanı sıra Ankaralı Yasemin'de katılarak birbirinden güzel hareketli parçalarıyla şenliğe renk kattı.

Etkinliğe MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Altıntaş Kaymakamı Faik Arıcan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut , Zafertepeçalköy Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş AK Parti İlçe Başkanı Sabit Tatar, İl Genel Meclisi üyesi Atlan Hatipoğlu ve bazı sivil toplum örgütlerinin yetkilileri katıldı.

(EFE) 17.06.2008 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title