Haberler

Altın Koza Uluslararası Film Festivali

Adana Büyükşehir Belediyesince Düzenlenen 17

Adana Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 17. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Sinema Dayanışma Gecesi'nde 40 sinema sanatçısı vatandaşları selamladı, Sibel Can konser verdi.

Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'ndaki, sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Aslı Kökçe'nin gerçekleştirdiği etkinlik, 41 yıl önce gerçekleştirilen ilk Altın Koza Film Şenliği'nin sunuculuğunu yapan Mesut Mercan'a, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın teşekkür plaketi vermesiyle başladı.

Mercan, Adana'nın iklimi sıcak bir kent olduğunu ancak insanlarının sıcaklığının havayı daha güzel kıldığını ifade ederek, '1969'dan 2010'a uzanan sürede unutulduğumu zannediyordum. Bir kez daha beni mikrofonlardan sizinle buluşma şerefine ulaştırdıkları için, başta Aldırmaz ve Koza AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer olmak üzere, tüm ilgililere teşekkür ediyorum' dedi.

Aldırmaz ise sinema dayanışma gecesinin çok önemli olduğunu belirterek, 'Sanatçı dostlarımızla bir arada olmak bizim için bir ayrıcalık. Ama Mercan aynı zamanda ortaokul arkadaşım. Kendisini buraya davet etmekten mutluluk duydum. Umarım bundan sonra sık sık bir arada olacağız' diye konuştu.

Daha sonra, aralarında Sinema Oyuncuları Derneği Başkanı Yusuf Sezgin, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Rutkay Aziz, Ayten Uncuoğlu, Selma Güneri, Bulut Aras, Selda Alkor, Can Kolukısa, Mine Soley, Erkan Can, Nuri Alço, Yılmaz Köksal, Levent İnanır, Yavuz Karakaş, Menderes Samancılar, Numan Çakır, Nur Sürer, Umut Sezgin, Rıza Akın, Şerif Sezer, Tijen Par, Yasemin Öztürk, Uğur Polat, Yüksel Arıcı, Yıldırım Beyazıt ve Arif Keskiner'in bulunduğu 40 sanatçı sahneye çağrılarak, vatandaşlara çiçek atıp, selamladı.

Ardından sanatçılar, havai fişek gösterisi eşliğinde, vatandaşlara veda edip, sahneden ayrıldılar.

Daha sonra şarkıcı Sibel Can sahne alarak, birbirinden hareketli parçaları ve danslarıyla dinleyicilerini coşturdu. İkinci parçanın ardından Koza AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer, Can'a bir teşekkür plaketi verdi.

Festival kapsamında yarın gerçekleştirilecek törenle, sinema sanatçısı Müjde Ar ve sinema yazarı Atilla Dorsay'a 'Yaşam Boyu Onur Ödülleri' verilecek.

(AYC-DAB-İU) - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title