Haberler

Altın Çadır Günleri'ne İlgi İkiye Katlandı

Atasay'ın Altın Çadır Günleri'nde takı tutkunları altın ve pırlantaya hücum etti.

Geçen yıl gördüğü yoğun ilgi üzerine geleneksel hale dönüşen Atasay Altın Çadır Günleri, dört gün boyunca ziyaretçi rekoru kırdı. Çadır'a alışveriş için gelen ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 100 artışla 20 bin kişiyi geçti. Ciroda ise yüzde 43 artış yaşandı.

Atasay Altın Çadır Günleri'ne İlgi İkiye Katlandı

Atasay Kuyumculuk'un sektörde bir ilke imza atarak geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri maliyetine ve hatta bazı ürünleri zararına fiyatlarla tüketicilerle buluşturduğu "Altın Çadır Günleri', geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye gündemine damga vurdu.

Geçen yıl ilki düzenlenen, gördüğü büyük ilgi üzerine geleneksel hale dönüştürülen Atasay Altın Çadır Günleri, ziyaretçi rekoru kırdı. 8-11 Aralık tarihleri arasında Atasay'ın Yenibosna'daki fabrikasında düzenlenen Altın Çadır Günleri, yurdun dört bir yanından gelen takı tutkunlarının akınına uğradı. Antalya'dan İzmit'e, Eskişehir'den Bursa'ya Türkiye'nin dört bir yanından Atasay Altın Çadır Günleri'ne alışveriş için gelen ziyaretçi sayısı, geçen yıla göre yüzde 100 artış göstererek 20 bin kişiyi aştı. Altın Çadır Günleri'nin cirosunda ise rekor bir büyüme ile yüzde 43 artış gerçekleşti.

8 Aralık günü saat 08.00'de olan açılışı kaçırmamak için Çadır'ın önünde gece yarısından itibaren beklemeye başlayan tüketiciler, kapıların açılmasından itibaren 20'şer kişilik gruplar halinde Çadır'a alındılar. Kendilerine ayrılan 20 dakikalık süre zarfında alışveriş yapma imkanına kavuşan altın ve pırlanta tutkunları, çadırın açık kaldığı dört gün boyunca sabah 08.00'dan akşam 22.00'a kadar alışverişe doydular.

20 TL'den 80 bin TL'ye pek çok ürün

"Altın Çadır Günleri" kapsamında stoklarla sınırlı olan ve 20 TL'den 80 bin TL'ye kadar maliyetine fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini setler yer aldı. Üç bin modelden oluşan 10 bine yakın ürünün satışa sunulduğu Altın Çadır'da, tektaş pırlanta yüzüklerden fantezi setlere kadar tüm ürün grupları yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin ikinci gününde çadırın en pahalı 3 karat tek taş pırlanta yüzüğü 29 bin 700 TL'ye alıcı buldu. Karat tektaş üstüne olan yoğun ilgiden dolayı Atasay, fiyatları 40 ila 80 bin TL arası değişen üç adet tek taş pırlanta yüzüğü de Altın Çadır'da satışa sundu.

Kayınvalide adayı, olmayan gelin adayına takı seti aldı

Atasay Altın Çadır Günleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen takı tutkunları ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı insan manzaralarına sahne oldu. Altın Çadır'da; gelin adayı henüz belli olmadığı halde indirimi kaçırmamak için altın seti alan kayınvalide adayından Ağustos 2012'deki düğünü için şimdiden takı alanlara, sadece kolye almak için gelip tüm bir takı seti satın alanlardan evlenme teklifi yapmak için tek taş pırlanta satın alanlara kadar değişik müşteri profilleri gözlendi. Takı tutkunlarının açılış gününü bu yıl da gece yarısından itibaren Çadır'a gelerek beklemeye başladığının gözlendiği Altın Çadır Günleri'nde, Atasay Kuyumculuk'un telefonları, Çadır ile ilgili bilgi almak isteyen müşterilerin aramaları nedeni ile kilitlendi.

Bekleme çadırında ikramlar yapıldı

Atasay Kuyumculuk, geçen yıl gördüğü yoğun ilgi üzerine bu yılki Altın Çadır'da tüketicilerin konforunu da düşündü. Altın Çadır'a gelen takı tutkunlarının soğuktan etkilenmemesi için bekleme çadırı oluşturan Atasay, numara alıp kendilerine ayrılan sandalyelerde alışveriş sırasının gelmesini bekleyen müşterilere çay, kahve, simit, poğaça ve sıcak çorba ikramı gerçekleştirdi. Alışverişe bebek ve çocukları ile gelen anneleri de unutmayan Atasay, ihtiyaç duyan annelere bebek bezi, çocuklara da oyuncak dağıttı. Atasay, ayrıca ulaşımın kolay olması amacıyla Yenibosna metrobüs durağı önünden Altın Çadır'a alışveriş saatleri süresince otobüs seferleri de düzenledi.

Hediye para armağan edildi

"Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri" kapsamında sunulan fırsatlar, sadece fiyat avantajlarıyla sınırlı kalmadı. Atasay, ayrıca "Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri" kampanyasının onuruna, Altın Çadır'dan pırlanta ürün alan herkese, 1-31 Ocak 2012 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında kullanabilecekleri "hediye para" armağan etti. Sadece pırlantalı ürün alışverişlerinde geçerli olan bu fırsat kapsamında tüketicilere, alışverişlerinin yüzde 25'i tutarında "hediye para" armağan edildi. Tüketiciler, hediye paralarını, hediye paranın ibraz edildiği faturaları ile diledikleri Atasay mağazasından 31 Ocak 2012 tarihine kadar pırlanta alışverişlerinde kullanabilecekler.

Altın Çadır'da yapılan alışverişlerde Yapı Kredi World, Anadolubank, Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard kredi kartlarına +6 taksit ve 2 ay taksit erteleme; Akbank Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess Business, Wings Business ve Exi 26 kredi kartlarına +4 taksit ve 2 ay taksit erteleme; Garanti Bankası Bonus, Altın Bonus, TEB Bonus, Deniz Bonus, Şekerbank, ING Bank, TFKB, Eurobank Tekfen, Alternatif Bank kredi kartlarına +3 taksit ve 1 ay taksit erteleme; Türkiye İş Bankası Maximum kredi kartlarına ise +3 taksit olanağı sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title