Haberler

Altay'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay, Ispartaspor'dan Mehmet Selçuk Hızarcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Amasyaspor'un altyapısından yetişen 24 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Selçuk Hızarcı ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Geçen sezon Ispartaspor'da 20 maçta forma giyen ve 1 gol atan genç oyuncu, Dardanelspor, Kahramanmaraşspor, Karsspor, Göztepe ve Ispartaspor takımlarında görev yaptı.

- ESKİLERDEN VEFA-

Öte yandan kulübün eski antrenörlerinden, Tahir Karapınar, Ahmet Akuygur ve Altay Dağdelen ile eski futbolcular Serkan Dökme, Yakup Sertkaya ve Ufuk Ateş'in 122 bin lira tutarındaki alacaklarından vazgeçtikleri bildirildi.

Kulüp başkanı Ahmet Taşpınar, ellerindeki senetleri kulübe iade edeceklerini açıklayan futbolcuların jestinin çok önemli olduğunu belirterek, 'Bu paraları, herkes alın teri döküp, çalışarak hak etti. Kulübümüzün bu zor döneminde ortaya çıkıp alacaklarından vazgeçtiğini açıklamak, bu insanların yüreğindeki Altay sevgisinin büyüklüğünü gösterir. Altay Kulübü, işte böyle vefalı insanlar sayesinde bugünlere kadar geldi' dedi.

122 bin liralık alacaklarından vazgeçen teknik adam ve futbolcuların plaketle onurlandıracaklarını bildiren Taşpınar, günün anısına çekilecek fotoğrafı da kulübün girişine asacaklarını belirtti.

- KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU-

Altay'ın yeni sezon öncesindeki kamp programı belli oldu.

Altay'da genç oyuncuların katılacağı yaz kampının 21-27 Haziran'da Foça'da yapılması planlandığı, bu kampa Abdülkadir Kuzey, Ali Şaşal, İsa Akgöl, Mehmet Sak, Metin Yüksel, Okay Yokuşlu, Oğulcan Gökçe, Özkan Serbest, Uğur Köprülü, Caner Akgün, Süleyman Özdamar, Atakan İleri, Yiğitcan Gölboyu, Muhammed Hastürk, Aykut Dörtbudak ve Ufuk Karabulut'un yanı sıra bir kaç genç futbolcunun daha katılacağı belirtildi.

Tüm takımın, 1-7 Temmuz günleri arasında İzmir'de sağlık testlerinden geçtikten sonra 8-18 Temmuz'da 1. ana kampa başlayacak. 3-14 Ağustos günlerindeyse ikinci etap kamp yapılacak. Ana kampların yeri hafta sonuna kadar kesinlik kazanacak.

(ALK-MV-GKH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title