Haberler

Altan Tan'dan Efkan Ala'ya: Yüzüne Gözüne Dursun

Güncelleme:

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan, Diyarbakır'daki patlamada yaşananları anlattı ve Erzurum'da yaşananlar için Efkan Ala'ya "Diyarbakır'da yediğin ekmek içtiğin su yüzüne gözüne dursun." diyerek yüklendi.

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan, CNN Türk'te yayınlanan "Ne oluyor" programında Diyarbakır'daki patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Patlama anında alanda yaşananları anlatan Tan, "Yüzlerce insanın patlama sonrası yaşanan panikte ezilmemesi Allah'ın lütfudur." dedi. Erzurum'da yaşanan linç girişimi ile ilgilide AK Parti Erzurum milletvekili adayı Efkan Ala'ya yüklenen Tan, "3 yıl Diyarbakır Valiliği yaptı. Diyarbakır'ın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş. Yani ekmeği suyu yüzüne gözüne dursun." dedi.

İşte Altan Tan'ın sözlerinden satırbaşları:

"Böyle bir patlamada yüzlerce insan ayaklar altında gider. Zaten yaralananların büyük bir kısmı öyle. Bizim komşumuzun iki ayağı birden kırılmış, kaçarken. Büyük bir panik havası. Allah'tan meydandaki arkadaşlarımız olayı trafo patlaması diye duyurdular, kitleyi sakinleştirdiler. Binlerce insanın ezilerek ölmemesi Allah'ın bir rahmeti. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bütün temennimiz ölü sayısının artmaması.

"YÜZÜNE GÖZÜNE DURSUN"

"Halk arasında bir söz var 'Felaket davul zurna çalarak geldi' diye. Yani ben geliyorum diyerek bağıra bağıra geldi. Bu işin daha evveliyatı var. Olaylar oldu hâlâ kim yaptı? Niye yaptı? Faili ortada yok. 125 büromuz saldırıya uğradı. Artı, Ağrı'dan başlayan bir provokasyon olayı var. Mazı Dağı'ndaki askeri operasyonlar var. Roboski'de katırların öldürülmesi var. Bunları üst üste koyduğunuz zaman böyle işte davul zurna çala çala gelen bir felaket var. En son Bingöl Karlıova seçim aracını kullanan kardeşimiz 30'un üstünde kurşunla öldürüldü. Yine fail yok ortada. Arkasından dün Erzurum olayları. Hele hele Efkan Ala... 3 yıl Diyarbakır Valiliği yapmış, Diyarbakır'ın ekmeğini yemiş suyunu içmiş. Yani ekmeği suyu yüzüne gözüne dursun. Bir avuç provakotörü eğer koskoca devlet Erzurum'da durduramadıysa, İçişleri Bakanlığı yapmış Efkan Ala engelletemiyorsa yazıklar olsun. Bu devlet nerede?"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Valiliği Altan Tan Efkan Ala Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (152)

pis kokular geliyor:

ulen çakal sürüleri, , kendiniz toplar kendiniz yakar, yıkar bombalarsınız. kürt türk gözünün yaşına bakmazsınız. . kaostan nemalanırsınız. . birde utanmadan saldırıyı kınar, ona buna bahane atarsınız. artık kürt biliyor sizin ne mal olduğnuzu, , karşınızda öyle saf salak kürt yok. . ermeni oyunu oyunlarını bırakın, kürtleri bu milletin önünde hain belletmeyin

42
72
yanıtYanıtla
gariban:

inadına kürtler kazanacak ulan . . . oyum hdp nın

69
21
yanıtYanıtla
yazılsın:

Yaklaşık 10 gün önce hdpnin böyle bir eylem yapıp mağdur rolüne soyunacağını ve bu şekilde kendi çirkinliğini perdelemeye çalışacağını yazmıştık. . . beklenen oldu HDP büyük oyununa başladı. . ama bu millet artık bu oyunlara gelmez umarım. . .

21
47
yanıtYanıtla
azerbaycan:

Seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz R. T. ERDOĞAN

18
48
yanıtYanıtla
cuhmuryetçilermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akp ve kralı dan kurtulmak lazım . Sırf bu yüzden oyumu HDP ye vererek akpnin 60 vekili çalmasını engelleyin

35
24
yanıtYanıtla
aboo:

altan tan bıkkınlık verdin artık bakıyorum da hdp yöneticileri koro halinde hükmete çatmaya başladılar buda yapılan patlama planının bir parçası olsa gerek

21
36
yanıtYanıtla
cuhmuryetçilermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kap ve kralı dan kurtulmak lazım . Sırf bu yüzden oyumu HDP ye vererek akpnin 60 vekili çalmasını engelleyin

23
32
yanıtYanıtla
insanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

125 büromuz saldırıya uğradı diyon pKK yandaşı olmasanız saldırmazlar rahat ol paşam

25
29
yanıtYanıtla
kara 60mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam hakli icisleri bakanligi napiyo partilere 250 den fazla saldiri olmus bu secimde mit napiyo

41
11
yanıtYanıtla
amedlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Konuşma seni tanıyoruz artık..ak parti seni çağırsa koşakoşa gidecektin.HDP çağırdı hemen gittin.

14
37
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title