Haberler

Alanya Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine Afrodit lakaplı Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli damgasını vurdu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine Afrodit lakaplı Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli damgasını vurdu.

Pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli Kargıcak Beldesi'ndeki Gold City Turizm Kompleksi'nde sahneye çıktı. Ceceli'yi Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve bazı belde belediye başkanları da dinledi. Seslendirdiği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturan Ceceli, konserinde duygusal şarkılara da yer verdi. Kadın hayranlarının sahne önünde adeta kuşattığı Ceceli, yaklaşık 2 saat sahne aldı. Özellikle genç kızlar Mustafa Ceceli ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde havai fişek gösterileri başladı. Dinleyicilerin yeni yılını kutlayan Ceceli, herkes için sağlıklı bir yıl diledi.

First Class Hotel'de düzenlenen yılbaşı programında ise sahne alan sanatçı Banu Alkan, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Uzun kırmızı elbisesiyle sahneye çıkmasının ardından etrafı sevenlerince kuşatılan Alkan, uzun süre kamera ve cep telefonlarına poz verdi. Saat 23.30'da sahneye çıkan Alkan, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Masaları tek tek dolaşan Alkan, kendisini dinlemeye gelenlerin yeni yılını kutladı. Gece geç saatlere kadar süren eğlenceye katılanlar, Alkan'ın söylediği şarkılara oynayarak ve dans ederek eşlik etti.

Alanya'daki yabancılarda bar, disko ve restoranlarda düzenlenen eğlence programlarıyla yeni yılı kutladı. İlçede yerleşik yaşayan Ruslar, yeni yılı Rusya saatine göre kutladı. Türkiye saati ile 22.00'da yeni yılı kutlayan Ruslar, gecede doyasıya eğlendi. - Antalya / Alanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title