Haberler

AKP Batman Milletvekili Ekmen: Kılıçdaroğlu'nu Ciddiye Almıyoruz

AKP Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, C"Kılıçdaroğlu'nu Ciddiye Almıyoruz" Diyerek Yanıt Verdi.

AKP Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği, "Senin milletvekillerin Batman ve Van'da Hizbullah'ın derneğine gittiler mi, gitmediler mi? niye gittiler? O kaçakları kim bıraktı?" şeklindeki sorularına "Kılıçdaroğlu'nu ciddiye almıyoruz" diyerek yanıt verdi.

- AKP Van Milletvekili İkram Dinçer de, Kılıçdaroğlu'nu iddialarını ispata davet ederek, "Böyle bir derneğin var olduğunu bilmiyorum. İftira ve dedikodular CHP'yi bir yere getirmeyecek" dedi.

ANKARA (ANKA) - AKP Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği, "Senin milletvekillerin Batman ve Van'da Hizbullah'ın derneğine gittiler mi, gitmediler mi? niye gittiler? O kaçakları kim bıraktı? Kim takip etmedi? Kim kol kanat gerdi? Niye bulamıyorsun sen" sorularına "Kılıçdaroğlu'nu ciddiye almıyoruz" yanıtını verdi.

AKP Van Milletvekili İkram Dinçer de, Kılıçdaroğlu'nu iddialarını ispata davet ederek, "Böyle bir derneğin var olduğunu bilmiyorum. İftira ve dedikodular CHP'yi bir yere getirmeyecek" dedi. AKP Batman ve Van milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nun iddialarını ANKA'ya değerlendirdi.

AKP Batman Milletvekili Ekmen, Kılıçdaroğlu'nun Hizbullah dernekleri ile ilgili gündeme getirdiği iddiaları ciddiye almadıklarını belirterek, Kılıçdaroğlu'nun iddiasında olduğu gibi teşekkür ziyaretine de gitmediklerini belirtti. Ekmen, seçim bölgelerine her gidişlerinde esnaf dernek gibi pek çok kesimi ziyaret ettiklerini ziyaret sırasında böyle bir derneğe gitmediklerini kaydetti.

AKP Batman Milletvekili Ahmet İnal ise konu ile ilgili görüş bildirmek istemediğini bildirdi.

AKP Van Milletvekili İkram Dinçer de, Kılıçdaroğlu'nu, iddialarını ispata davet ederek şöyle dedi:

"Böyle bir örgüte ait derneğin var olduğunu bilmiyorum. Hiçbir zaman böyle derneklere gitmedik. STK, siyasi partilere, derneklere destek istemek için gittik. Kılıçdaroğlu'nun söylediği tarzda bir dernek olduğunu bilmiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu yiğitse varsa böyle bir iddiası doğruysa çıkarıp masaya koysun. İspatlaması lazım. Böyle bir derneğin var olduğunu bilmiyorum. İftira dedikodu siyasetçileri ve CHP'yi bir yere getirmeyecek. İnsanlığa zarar veren her türlü kuruluşa karşıyız."

Öte yandan AKP Batman Milletvekili Ahmet İnal ve Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu konu ile ilgili görüş bildirmek istemediklerini bildirdiler.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekili Hüseyin Çelik ise, yarın saat 13.00'te konu ile ilgili bir basın toplantısı yapacağını açıkladı.(ANKA)

(BK/ÖMR) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title