Haberler

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, Isparta ve Antalyalıları Dinleyecek

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, 20 -22 Mayıs tarihlerinde Isparta ve Antalya'ya giderek, çeşitli STK ve grupları dinleyecek Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, 20 -22 Mayıs tarihlerinde Isparta ve Antalya'ya giderek, çeşitli STK ve...

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, 20 -22 Mayıs tarihlerinde Isparta ve Antalya'ya giderek, çeşitli STK ve grupları dinleyecek Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, 20 -22 Mayıs tarihlerinde Isparta ve Antalya'ya giderek, çeşitli STK ve grupları dinleyecek.

Akil İnsanlar Akdeniz Bölgesi Heyeti, Isparta ve Antalyalıları dinleyecek. Bölgede daha önce Burdur, Hatay ve Kahramanmaraş'a giden heyet, Isparta ve Antalya'da her kesimin süreç hakkındaki beklentilerini, endişelerini ve fikirlerini alacak.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlık ettiği heyette; Lale Mansur, Tarık Çelenk, Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan ve Hüseyin Yayman yer alıyor. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Antalya Akdeniz Isparta Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title