Haberler

"Akademi’nin Vazgeçilmezi Öykü Serter!"

Temmuz ayında Star TV ekranlarında başlayacak olan Star Akademi'nin çok konuşulan jürisinden sonra sunucusu da belli oldu.

Türkiye'nin yeni starları, başarılı ve güzel sunucu Öykü Serter ile ekranlara gelecek.

Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ten oluşan jürisi ile büyük ses getiren Star Akademi için sayılı haftalar kaldı. Star TV ekranlarında, Türkiye'nin en başarılı sanatçılarının, Türkiye'nin yeni starlarını seçeceği yarışmanın sunucusu ise Öykü Serter olacak. Ülkemizdeki daha önceki uygulamasında da görev alan başarılı ve güzel sunucu, Türkiye'nin yeni starlarını Türkiye'ye tanıtacak.

Endemol Türkiye yapımcılığında bu yaza damgasını vuracak olan Star Akademi'ye başvurular ise gün geçtikçe artıyor. Şu ana dek Amerika, İspanya, İtalya, Rusya, Almanya, Hollanda, Kanada ve Yunanistan başta olma üzere 35 farklı ülkede, 10 yıldır yayınlanmakta olan Star Akademi'nin finalistleri, akademide aldıkları eğitimlerle yeteneklerini birleştirerek başarılı birer sanatçı olabilmek için ilk adımlarını atacaklar.

Ülkemizdeki daha önceki uygulamasında Barış Akarsu, Özgür Çevik ve Pınar Aydın gibi yetenekleri Türkiye'ye kazandıran Star Akademi, bu yaz gerek çok özel jürisi ile gerek başarılı eğitmenleri ile çok konuşulacak.

Toplam 13 hafta boyunca soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma, yaz boyunca Öykü Serter'in sunumuyla sizleri Star TV ekranlarında bağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title