Haberler

Ak Partililer Gövde Gösterisi Yaptı

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin bugüne kadar devam eden hızlı büyümesinin sürmesi için istikrarın korunması gerektiğini söyledi. AK Partililer, Bursa Milletvekili Adayı Önder Matlı'nın Karacabey Seçim Bürosu açılışını, gövde gösterisine dönüştürdü.

Önder Matlı'nın seçim bürosu açılışına, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Milletvekilleri Ali Koyuncu ve Hayrettin Çakmak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ayşe Hacıoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Selim Yedikardeş, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'HALININ ALTINA SÜPÜRÜLENLERİ, GÜN YÜZÜNE ÇIKARDIK…'

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 12 Haziran seçimlerinin Karacabey için yeniden doğuş anlamına geleceğini söyledi.

Önceki hükümetler döneminde halı altına süpürülüp gizlenenleri 8,5 yıllık iktidarları boyunca gün yüzüne çıkardıklarını belirten Sedat Yalçın, "Bugüne kadar ertelenen, gizlenen, halı altına süpürülen sorunları 8,5 yıllık iktidarımızda çözdük" dedi.

Yalçın, ülkenin 8,5 yıldır hızla büyüdüğünü anımsatıp, 2023 vizyonunda Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokma hedefleri bulunduğunu söyledi. Yalçın, "Bu büyümenin sürmesi için istikrar şarttır, istikrar devam etmelidir" diye konuştu.

ALTEPE: DİNLEDİK, ÇÖZDÜK, ÜRETTİK…

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Karacabeyliler'e seslenirken, "AK parti döneminden önce seçilenler sizleri beğenmedi, kendilerini sizlerden uzak tuttu" şeklinde konuştu. Vatandaşın kurduğu AK Parti'nin vatandaşa hiçbir zaman uzak durmadığına vurgu yapan Altepe, şöyle devam etti:

"Hep sizinle birlikte çözüm ürettik, hizmet ürettik, iş ürettik. Derdinizi dinledik, sorunları Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde gidip çözdük. Önder Matlı, bölgenizi bilir, sizi Ankara'da layıkıyla temsil edecektir. Bu süreçte bizi desteklemeye devam edin. Biz bugüne kadar getirdiğimiz ve getireceğimiz tüm hizmetleri, Karacabey'i ve sizi sevdiğimiz için yaptık. Devamı için de desteğinize talibiz."

MATLI: GÖREVE HAZIRIM…

Daha sonra konuşan Bursa Milletvekili Adayı Önder Matlı ise kendisine yönelik ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Matlı, "Yaptıklarımızla övünen insanlar değiliz. Size hizmet için göreve çıkmış, hizmet etmek için çabalayan insanlarız" dedi.

Başbakan'ın nitelendirdiği gibi 12 Haziran seçimlerinde başlayacak 'Ustalık Dönemi'nin istikrarı koruyacağını ancak bunun için halk desteğinin şart olduğunu hatırlatan Matlı, "Karacabey'e ve Bursa'ya hizmet etmek için göreve hazırım. Ankara'da tarih yazmaya hazırım. Bölgemin sorunlarını biliyorum, onları çözmek için yeterli bilgiye sahibim. Derdimiz makam mevki sahibi olmak değil. Derdimiz hizmetlerimizle milletlimizin gönlünde taht sahibi olmak" diye konuştu.

Matlı, üreticilerin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü de kutlamayı unutmadı. Matlı, tüm Karacabey'i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Kent Meydanı'nda düzenlenecek mitingine de davet etti.

İl Başkanı Sedat Yalçın ve Başkan Recep Altepe ile beraberindekiler, Karacabey'den ayrılmadan önce, Önder Matlı'nın sahibi olduğu Matlı Yem Fabrikası'na da uğrayarak inşa edilen ek tesislerin temel atma törenine katıldı. Altepe ve Yalçın, dualarla kesilen kurban kesilen törenin ardından yeni tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan, Yalçın ve Altepe, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fuat Alpaslan'ın sahibi olduğu FURPA Marketler Zinciri'nin Özlüce'deki 15. şubesinin ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Uğur Ölekli'nin sahibi olduğu Akuğur Marketler Zinciri'nin Altınşehir'deki 12. şubesinin açılışına da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title