Haberler

Ak Partili Başkanların Acı Günü

AK Parti Balıkesir Teşkilatı'nda Aynı Gün İki Ölüm Acısı Yaşandı. Kocaavşar Belediye Başkanı Meşhut Aksoy Annesini, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-ge Başkanı Nail Akkeçi Kayınpederini Kaybetti. İl Teşkilatı Aynı Gün İki Cenazeye de Katılarak Başkanların Acısını Paylaştı.

AK Parti Balıkesir Teşkilatı'nda aynı gün iki ölüm acısı yaşandı. Kocaavşar Belediye Başkanı Meşhut Aksoy annesini, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Nail Akkeçi kayınpederini kaybetti. İl teşkilatı aynı gün iki cenazeye de katılarak başkanların acısını paylaştı.

Kocaavşar Belediye Başkanı Meşhut Aksoy'un annesi Hatice Aksoy (75), bu sabah vefat etti. Aksoy'un cenazesi Kocavşar Yeni Camii'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından beldede defnedildi. Cenazeye, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ve yönetim kurulu ile Merkez İlçe Başkanı Dinçer Okran, Balıkesir Belediye Başkan Vekili İlyas Kapısız, İl Genel Meclisi Başkanı M. Akif Okur, İGM Üyesi Halil Aköz, Gökçeyazı Belediye Başkanı İsmail Akdoğan, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Pamukçu Belediye Başkanı Cafer Demiralp, Büyükyenice Belediye Başkanı Ahmet Özen, Orman Bölge Müdürü Tüncay Güçlükan, Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, yakınları ve belde halkı katıldı. Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu da öğleden sonra bizzat ziyaret ettiği belediye başkanına başsağlığı diledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı, Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Nail Akkeçi de kayınpederi Halil Filiz'i kaybetti. Vefat haberini öğrenen İl Başkanı Adil Çelik ve yönetim kurulu üyeleri 80 yaşındaki Halil Filiz'in İvrindi Gökçeyazı'daki cenazesine de katılarak Nail Akkeçi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Halil Filiz'in cenazesi Gökçeyazı Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip toprağa verildi.

(YU-) 12.03.2008 21:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title