Haberler

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı, İlk Danışma Maclisi Toplantısını Yaptı

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı'nın İlk Danışma Meclisi Toplantısı, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül'ün Katılımıyla Silifke Halk Eğitim Merkezi'nde Gerçekleştirildi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı'nın ilk Danışma Meclisi Toplantısı, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül'ün katılımıyla Silifke Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Üskül'ün yanı sıra AK Parti Mersin İl Başkanı Mustafa Muhammed Gültak, Silifke İlçe Başkanı Aslan Türe ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı. Danışma Meclisi'nde konuşan İl Başkanı Gültak, parti teşkilatının özellikle Silifke'de giderek güçlendiğini ve bunun sonucunda yerel seçimlerde ciddi sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi. Silifke'nin Zafer Üskül gibi bir milletvekili olduğu için çok şanslı bir ilçe olduğunun altını çizen Gültak, Üskül'ün bütün sorunlarının en ince ayrıntısına kadar inilerek, çözüme kavuşturulduğunu vurguladı.

Daha sonra konuşan Zafer Üskül ise, Silifke'ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek, "30 yıldır Kayraktepe Barajı yapıldı yapılacak diye hep konuşuldu, ama hiçbir olumlu adım atılmadı. 22 Temmuz seçimlerinde milletvekili seçildikten hemen sonra ilk işim bu projeyi gerçekleştirmekti. Onun için ilgili bakanımızla görüşüp Kayraktepe Barajı'nın yapılacağı sözünü aldım. Tabi bu arada aynı bölgemizin MHP Milletvekili Kadir Ural da olayı duyunca hemen ilgili bakana soru önergesi vererek 'Kayraktepe Barajı yapılacak mı yapılmayacak mı?' diye sordu. Bakanlık 'Evet yapılacak' deyince köy köy dolaşıp vatandaşa gensoru önergesi kağıdını gösterip 'Bizler Kayraktepe Barajı'nı yaptırıyoruz' diye anlatıyorlar. Bu çok komik bir durum, buna sadece gülünür" dedi. Silifke'de Seka fabrikasının yerinin turizme kazandırılması için çalışmalar başlattıklarını anlatan Üskül, "Bu bölgenin turizme kazandırılmasıyla buradaki halkımıza istihdam yaratıp, vatandaşımızı iş güç sahibi yapacağız. Bunun yanında Silifke Devlet Hastanesi heyet raporu vermiyordu, onu da çözdük. Bundan sonra haftanın bir günü Silifke Devlet Hastanesi heyet raporu verecek" diye konuştu.

Silifke halkının sürücü kursu sınavlarının da daha önce Mersin'de yapıldığını, ancak artık Silifke'de yapılacağının altını çizen Üskül, pasaport almak için de Mersin'e giden vatandaşların artık gerekli işlemler yapıldıktan sonra pasaportlarını Silifke'den alabileceklerinin müjdesini verdi. Silifkeli partililerin, "Silifke il olsun" sözlerinin üzerine ise Milletvekili Üskül, şöyle konuştu:

"Hükümetin programında il olma projesi yok ama eğer bir gün il olma gündeme alınırsa ilk olarak Silifke ilçesinin il olması için bütün ağırlığımı ortaya koyar, mücadele ederim. Bizim yaptığımız çalışmalar ve hizmetler Silifke halkı için, memleketimiz için. Bazı arkadaşlar köy köy dolaşıp bizim yaptığımız hizmetleri kendilerinin yaptıklarını söyleseler de, bu halk kimin ne yaptığını biliyor. Onun için bizde memlekete hizmet, ülkeye hizmet demektir." Toplantıda daha sonra Demokrat Parti'li Atakent Belediye Başkanı Osman Ünal ve meclis üyeleri AK Parti'ye geçti. Yeni üye olan Başkan Ünal ve meclis üyelerine Zafer Üskül tarafından parti rozeti takıldı.

(ÖT-MT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title