Haberler

AK Parti Pozantı İlçe Kongresi

AK Parti Pozantı İlçe Başkanlığına Ramazan Demir yeniden seçildi.

AK Parti Pozantı İlçe Başkanlığına Ramazan Demir yeniden seçildi.

AK Parti Pozantı 4. Olağan Kongresi, Pozantı Atatürk Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kongreye mevcut Başkan Ramazan Demir'in hazırladığı tek listesi ile gidildi.

AK Parti Pozantı ilçe Kongresine katılan 400 delegeden oy çokluğunu alan Ramazan Demir, yeniden ilçe başkanı oldu.

Divan Kurulunun oluşmasıyla devam edilen kongreye AK Parti Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan ve Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Umut Zeybek, AK Parti Sarıcam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, Yumurtalık İlçe Başkanı Şerafettin Özözen, Karataş İlçe Başkanı Sinan Gül, AK Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı Nurcan Demirtaş ve üyeleri, AK Parti Pozantı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Bozdağ ve üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

DEMİR: "POZANTI HER ŞEYİ HAK EDİYOR"

Kongrenin açış konuşmasını yapan AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Ramazan Demir, 2010'dan beri yürüttükleri görevleri sırasında bir referandum ve bir genel seçim atlattıklarını belirterek, "Her iki seçimde de başarılı sonuç aldık. Bu başarılı sonucun ortaya çıkmasında emeği geçen tüm teşkilatımıza, köy ve mahalle temsilcilerinden kadın ve gençlik kollarına, eski yöneticilerimize, halen görevde olan yöneticilerimize ve Pozantılılara sonsuz teşekkür ederim. Spor kompleksimiz bitmek üzere. Karayolumuz Avrupa standardına kavuştu. Kuzey ve Güney Otoban çıkışı ile çift gişeli olan tek ilçe Pozantı'mız oldu. Ben bu hizmetler için Milletvekillerimize de çok müteşekkirim. Pozantı her şeyi hak ediyor" dedi.

ERDİNÇ: "POZANTI BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ"

12 Haziran Genel Seçimlerinde, Pozantı'nın çok büyük başarı gösterdiğini ifade eden Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, "Yaklaşık 7 ay önce genel seçimlere gittik. Pozantı'yı temsilen güçlü rakiplerin olmasına rağmen, parti teşkilatımız yüzde 48.5 oy alarak Pozantı'da büyük başarı gösterdiler. Bu başarıda emeği geçen herkese ve özellikle parti teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca, yeni il başkanımız ve partimizin büyüğü sayın Ziyaettin ağabeyimize hep beraber sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

GÜRKAN: "AK PARTİ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYOR"

Pozantı'ya yapılan yatırımlardan ve getirilen hizmetlerden bahseden Milletvekili Fatoş Gürkan ise Anadolu Lisesi, Pozantı otoban bağlantısı ve giriş gişesi, suyu olmayan köylere yapılan sondajlarla su ulaşması gibi maliyeti 20 milyon dolarları bulan hizmetler ürettiklerini kaydetti. Gürkan, şunları kaydetti:

"Pozantı ilçemiz bize nasıl destek olmuşsa bizde yine Pozantı için destek olmaya devam edeceğiz. İşte Pozantı balcılık ve organik tarımda aldığı desteğin karşılığını güzel işler çıkartarak gösteriyor. Biz laf üretmiyor, hizmet üretiyoruz. Biz hizmet üreterek yürümeye devam edeceğiz, muhalefet ise laf üreterek tükenmeye devam edecek."

YAĞCI: "YENİ BİR RUH VE SEVİNÇLE ÇALIŞACAĞIZ"

Pozantı Kongresinin son konuşmasını yapan AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, 1975 yılında daha bir delikanlı iken ilk olarak siyasete Pozantı'da başladığını ve Pozantı'nın kendisi için anlamı farklı bir ilçe olduğunu söyledi. Yağcı şöyle devam etti:

"2007 seçimlerinde aday olmayarak adeta kendimi emekli etmiştim. Ama hiçbir zamanda teşkilatlardan uzak kalmadım. Şimdide Başbakanımızın bizzat beni telefonla araması ve görevlendirmesiyle İl Başkanı oldum. Kurucular Kurulu üyesi olduğum AK Parti'ye, ömrüm yetiğince hizmet etmeye devam edeceğim. Herkes hazır olsun, çünkü çok çalışacağız. Mümkünse 2014 Yerel Seçimlerinde yüzde yüz başarı yakalayacağız. Sizlerinde, yeni bir ruhla, yeni bir sevinçle çalışacağınıza inancım tamdır."

Konuşmalardan sonra seçime gidilen kongrede, 400 delegenin oy çokluğunu alan Ramazan Demir'in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı.

"Uğur Veysel Pelit, Sefa Doğan, Veysi Özlük, Suat Yıldırım, Eşref Akpınar, Yılmaz Altay, Mahmut Tüfekçi, Döndü Aydın, Hayrullah Durmuş, Kamil Erbil, Mustafa Süllü, Hayrullah Dönmez, Seyfettin Öztürk, Hasan Hüseyin Ulu, İdris Ceylan, İsmail Kara, Mustafa Özçelik, Mehmet Öz, Sibel Yücel." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Demir Ak Parti Pozantı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title