Haberler

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Yıldız: "İlçemizde Eğitim ve Öğretimde Çıta Hızla Yükselmektedir"

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, ilçede eğitim ve öğretimde çıtanın hızla yükseldiğini söyledi."İlçemizde eğitim ve öğretimde çıta hızla yükselmektedir."

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, ilçede eğitim ve öğretimde çıtanın hızla yükseldiğini söyledi.

Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim kalitesinin yükselmesinin, eğitim kadrosunun düzgün işler yapmasıyla alakalı olduğunu belirterek,

"İlçemizde eğitim ve öğretimde çıta hızla yükselmektedir. Bizim görevimiz ise eğitimin sağlıklı ve modern, çağın yenilikleriyle donatılmış mekanlarda yapılmasını sağlamaktır" dedi.

Pazar Mahallesi'nde projesi tamamlanan ve inşaatına başlanan okulun, gelecek yılın ikinci yarısına yetiştirilmesinin planlandığını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu okulumuzun devreye girmesiyle, Haberal İlköğretim Okulumuzun kapasitesi de normale dönmüş olacak. Aynı zamanda Ahmet Mesut Yılmaz ve Ahmet Tahtakılıç ilköğretim okullarının kısmi yoğunluğu da hafiflemiş olacak. Böylece ilköğretim okulları konusunda fazla sıkıntının olmadığı ilçemizde çok daha kaliteli eğitim verilecek."

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Adem Yıldız Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title