Haberler

AK Parti'li Yerlikaya Kadınhanı Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Kadınhanı ilçe ve belde yönetimleri ile bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti Kadınhanı ilçe ve belde yönetimleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanlığı'ndaki programa İlhan Yerlikaya'nın yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dündar, AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Alparslan Katrancı ile ilçe ve belde yönetimleri katıldı. Kadınhanı, belde ve köylerinde devam eden ve biten projeler ile planlanan yeni hizmetlerin ele alındığı toplantıda konuşan Konya Milletvekili Yerlikaya, 9 yıldır Türkiye'ye hizmet eden AK Parti iktidarının Konya'ya ve Konyalıya özel bir önem verdiğini belirterek, "AK Parti iktidarı ile birlikte tüm Türkiye'de bir hizmet yarışı başladı. Ülkemizin ne gibi eksiklikleri var, nasıl çözüm bulunur ve ilerisi için ne yapılabiliri konuşup tartıştıktan sonra yola çıktık ve Allah'a şükürler olsun Türkiye şu anda inanılmaz bir hale geldi. İlçelere ve köylere kadar girilmedik yer bırakılmadı. Her yerde hizmet var. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Konyamız, ilçemiz ve beldelerimiz için daha yapacağımız çok şey var. Bunun için bir aradayız. Bu birliktelik sürdükçe Konya kazanacak, Kadınhanı kazanacak ve Türkiye kazanacak" dedi.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü de, AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin bir şantiyeye dönüştüğünü ve her köşesine hizmet ve yatırım yapıldığını söyledi. AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Alparslan Katrancı ise, bugüne kadar Konya'ya ve Kadınhanı'na hizmet eden tüm milletvekillerine, il genel meclisi üyeleri ile teşkilat yönetimlerine teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Yerlikaya Kadınhanı Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title