Haberler

AK Parti Konya, 18 İlçede Danışma Meclisi Düzenledi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkapınar, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Sarayönü, Kadınhanı, Doğanhisar, Ilgın, Akören, Güneysınır, Çumra, Ahırlı, Yalıhüyük, Seydişehir, Derbent, Derebucak, Hüyük ve Beyşehir ilçelerinde Danışma Meclisi düzenledi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkapınar, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Sarayönü, Kadınhanı, Doğanhisar, Ilgın, Akören, Güneysınır, Çumra, Ahırlı, Yalıhüyük, Seydişehir, Derbent, Derebucak, Hüyük ve Beyşehir ilçelerinde Danışma Meclisi düzenledi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Danışma Meclisi çalışmaları kapsamında bulunduğu Kadınhanı'nda yaptığı konuşmada, son dönemde artan terör olaylarını kınadı.

Bu tür olayların ülkeyi bölemeyeceğine vurgu yapan İlhan Yerlikaya, ülke ve millet olarak bu tür oyunlara gelmeyeceklerinin de altını çizdi.

Eğitim sisteminde, dünyadaki gelişimlere uyum sağlamak amacıyla değişikliğe gidildiğini söyleyen Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bizim bu sistemle amaçladığımız en önemli husus, hangi yaştaki çocuğa hangi müfredatı uygulayabileceğinizi seçebilmenizdir. Bu çok önemli bir konu. Piyano eğitimi almak istiyorsanız, güzel sanatlar eğitimi almak istiyorsanız, spor eğitimi almak istiyorsanız erken yaşta başlamanız gerekiyor. Dini öğretimi 4 yılda tamamlamanız size yeteri kadar bilgi birikimi sağlamıyorsa onu daha uzun sürede almanız lazım. Bütün bunlar bu toplumda değişim kesimlerin ihtiyacı. Bizim herkesin ihtiyaç duyduğu, kendi özel yeteneği varsa geliştirebileceği veya kendisinin bir tercihi varsa onu gerçekleştirebileceği eğitim altyapısını kurmaya ihtiyacımız var. Bunun için de ortaokullar bu işin omurgasını oluşturacak."

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ise Seydişehir'de yaptığı açıklamada, Suriye konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu dile getirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu da Ereğli'de yaptığı konuşmada, Türkiye'de en temiz siyaseti AK Parti'nin yaptığını ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise Beyşehir'de yaptığı açıklamada, yerel seçimleri parti olarak çok önemsediklerini dile getirdi.

Amaçlarının Türkiye'yle daha güzel ve önemli hizmetleri buluşturmak olduğunu ifade eden Samancı, "Bu bağlamda seçimlerde belediyelerimizi yeniden kazanmak istiyoruz. Bu konuda herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Seçimlere teşkilat olarak hazır olmalıyız. Çünkü şunu iyi biliyoruz ki; AK Parti, gerek iktidar gerekse yerel yönetimler olarak Türkiye'nin kalkınmasında baş rolü oynuyor, oynamaya devam edecek" diye konuştu.

Yayıncı: Murat Aslan - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Kadınhanı Ak Parti Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title