Haberler

AK Parti Kilis Milletvekilleri Dal ve Karakuş Polateli'ndeki 25 Bin Dönüm Arazi İçin Temaslarda...

AK Parti Kilis Milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Fuat Karakuş, Polateli'nde bulunan 25 bin dönüm arazi için çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti Kilis Milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Fuat Karakuş, Polateli'nde bulunan 25 bin dönüm arazi için çeşitli temaslarda bulundu.

Ahmet Salih Dal ve Fuat Karakuş, Gaziantep milletvekilleri ve Gaziantep'ten gelen Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu ve beraberindeki iş adamları, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Kilis Sanayi ve Ticaret Odası (KİTSO) yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara'da, Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün ile bir araya geldiler.

Milletvekilleri Dal ve Karakuş, Bakan Ergün ile yaptıkları görüşme sırasında, Polateli ilçesi sınırlarında bulunan 25 bin dönüm arazi ve bitişiğinde Gaziantep sınırları içerisinde bulunan 10 bin dönüm araziyi birleştirerek, ortak bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması için görüşmeler yaptı.

Milletvekilleri Dal ve Karakuş, yaptıkları açıklamada, bu toplantıda her iki ilin milletvekilleri ve iş adamlarının kurulması planlanan organize sanayi bölgesinin hem Gaziantep, hem de Kilis için yararlı olacağına inandıklarını ifade ettiler.

Dal ve Karakuş, sanayi bölgesinin kurulması ile birlikte, Kilis-Akbez-Hassa'dan Dörtyol'a denize bağlanacak olan yolun, sanayiciler açısından ciddi bir ekonomik getiri sağlayacağını, her iki il için de önemli olan bu konunun yakın takipçisi olacaklarını kaydettiler.

- KİLİS

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Salih Dal Fuat Karakuş Polateli Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title