Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Bürge Açıklaması

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, "İstikrarın Türkiye'de bozulmaması için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, "İstikrarın Türkiye'de bozulmaması için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Bürge, AK Parti Kırklareli İl Teşkilatını ziyaret ederek milletvekili adaylarıyla sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Bürge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklarelili bir anne ve babanın evladı olarak, Kırklareli'ne partisinin milletvekili adaylarına destek vermek için geldiğini söyledi.

Türkiye'de AK Parti ile yakalanan bir istikrar olduğunu belirten Bürge, istikrarı Kırklareli'nin de hesaba katması gerektiğini kaydetti.

Bürge, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben istikrarın tadını bilirim. Belediye başkanı olarak görev yaptığım Bayrampaşalılar da bilir. Bir başarı varsa istikrardan kaynaklıdır. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün sloganı ile yola devam ediyoruz. İstikrarın Türkiye'de bozulmaması için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Dürüst olarak çalışıyoruz, kimseyi kandırmıyoruz. Muhalefet kendi işini yapsın. Biz 8, 5 yıldır ak kadroların yaptığı işleri, yapacaklarını anlatıyoruz. Biz sadece Türkiye'ye hizmet etmenin özelliğini yaşıyoruz. "

Bürge, daha sonra 21. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında oluşturulan stantları gezdi. Gezilere AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları Şenol Gürşan, Şaban Erden, Volkan Göç, İl Başkanı Emin Tunç ve partililer katıldı.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title