Haberler

AK Parti Isparta Milletvekili Kurt Açıklaması

AK Parti Isparta Milletvekili adaylık listesinde yer almayan Milletvekili Haydar Kemal Kurt, görevinin 12 Haziran'da yapılacak seçimde sona ereceğini, ama Isparta için çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

Kurt, parti binasında düzenlediği basın toplantısında milletvekilliği dönemini değerlendirdi. Milletvekili olarak görev yaptığı süre içinde halkın taleplerini, Isparta ile ilgili sorunları takip ettiklerini söyleyen Kurt, sorunların çözümünü imkanlar ölçüsünde gerçekleştirdiklerini belirtti. Isparta'nın bulunduğu yerden daha ileri taşınması konusunda çaba harcadıklarını ifade eden Kurt, siyasetçi olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi. Isparta'yı yaşanabilir kentler sıralamasında ilk üçe yerleştirdiklerini aktaran Kurt, "12 Haziran'da milletvekilliği görevim sona eriyor, ama Isparta için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Yapılan yatırımların AK Parti iktidarının gücünden kaynaklandığını ve bunu aday olan milletvekillerinin unutmaması gerektiğini söyleyen Kurt, "Bazen listede olmamak listede olmaktan daha hayırlıdır. Bir daha dolanır geliriz, yarışı büyütürüz. Bu listede olmamanın vermiş olduğu acı, kırıklık ve burukluk muhakkak ki var. Ama buna rağmen tahammül ederek bu partide millete hizmet noktasında gayret gösteren Recep Özel kardeşimiz ikinci sırada milletvekili adayı olarak tekrar çıktı ve inşallah milletvekili olacak" diye konuştu.

AK Parti listesinde değerli kişilerin bulunduğunu dile getiren Haydar Kemal Kurt, AK Parti'nin Isparta'da birinci parti çıkacağını ve 4-0 hedefiyle seçimlere girdiklerini aktardı.

CHP'den aday olan eski Vali Ali Haydar Öner'i de kutlayan Kurt, "AK Parti gibi bir partinin karşısında başka bir partiden aday olma cesaretini gösterdikleri için tebrik ediyorum" dedi.

Isparta'nın herkesi bünyesinde barındıracak kadar şefkat şehri olduğunu ifade eden Kurt, herkesi bünyesinde yaşatacak kadar geniş bir toplum yapısına sahip olduğunu kaydetti. Herkesin Isparta'daki birliği, beraberliği, bütünlüğü muhafaza ederek bu milletle yaşamayı kabullenmesi gerektiğini dile getire Kurt,

"Isparta'yı birtakım operasyonların merkezi olarak değerlendirecek olan insanlar da halkın her şeyi bildiğini bilsinler. Isparta bizleri yetiştirdi. İnşallah bizlere tekrar böyle sosyal sorumluluk alanları çıkar, tekrar milletimize hizmet etme imkanı olur" dedi.

- ISPARTA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda doğurganlığı mı etkiliyor? Beypazarı ne içeriyor? İsviçre Beypazarı sodayı neden yasakladı? Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title