Haberler

AK Parti İslahiye 4. Olağan Kurul Toplantısı Yapıldı

AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığının 4.Olağan kurul toplantısı yapıldı.

AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığının 4. Olağan kurul toplantısı yapıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, burada yaptığı konuşmada, kendisine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Tayyar, şöyle konuştu:

"Siyaseten yola çıktığımızda yahu bu adam kimdir- Anası yok, babası yok, dediler. Kasap çırağı dediler. Ben bundan her zaman gurur duydum. Sizler bize destek verdiniz birimizi bin yaptınız, Allah hepinizden razı olsun. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tırnağına dahi zarar verecek bir eyleminin içerisinde asla olmayacağız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçiyoruz. Eğer, Türkiye büyük bir devlet olacaksa, 2023 yılında dünyanın en gelişmiş ülkesi olacaksa, bizim öncelikli çözeceğimiz meseleler var. Bunların başında Kürt meselesi var. Türkiye bu meseleyi çözmeden asla büyük devlet olamaz.

Önümüzdeki 6-7 aylık dönem Türkiye'nin bu meseleyi çözebileceği çok kritik bir dönemdir. Hükümetimizin üzerinde çalıştığı çok önemli çalışmaları var. Tam barış sürecine yaklaştığımız, bu terör illetinden kurtulmaya ramak kala Irak sınırımızda 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim hadise meydana geldi. Hepimiz biliyoruz ki terör örgütü içindeki güç odaklarıyla devlet içindeki bazı unsurlar maalesef devleti tuzağa düşürmüşlerdir. Türkiye'nin küresel güç olmasından tedirgin olanlar burada iş birliği yapmışlardır."

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de yaptıkları konuşmalarda kongre'nin hayırlı olmasını dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İbrahim Erdoğan yenide ilçe başkanlığına seçildi.

Erdoğan'ın listesi ise şu isimlerden oluştu:

"Mehmet Aslan, Osman Yılmaz, Celal Doğan, Selahaddin Türkmen, Yaşar Aydın, Muhammed Gül, Mehmet Ünlü, Muzaffer Köse, Veli Bulut, İbrahim Halil Doğan, Hacı Demir, Şıh Mehmet Yılmaz, Ökkeş Döner, Reşit Uluşan, Ali Gelebek, Hakkı Demirel ve Mehmet Kaya."

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı AK Parti İslahiye 4. olağan kongresine Şamil Tayyar'ın babası Hüseyin Tayyar da katıldı.

Kongre'de Mersin İslahiyeliler Dernek Başkanı ve Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Dr. Ayhan Erdem tarafından Mersin İdmanyurdu'na ait Şamil Tayyar ismi yazılı 27 numaralı forma Tayyar'a hediye edildi.

Beytahtı Plaza Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti İl başkan yardımcıları, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Osman Toprak, İlçe ve beldelerin belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Şamil Tayyar Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
title