Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "AK Parti hükümeti, istikrarlı bir şekilde IMF'ye el açmadan yatırımlarına devam ediyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "AK Parti hükümeti, istikrarlı bir şekilde IMF'ye el açmadan yatırımlarına devam ediyor" dedi.

Uğur, partisinin Sındırgı İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, Türkiye'de yapılan hizmetler için Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti hükümetine teşekkür edilmesi gerektiğini söyledi.

"AK Parti hükümetinin, istikrarlı bir şekilde IMF'ye el açmadan yatırımlarına devam ettiğini" vurgulayan Uğur, "Güçlü hükümet olmasa ne gölet ne de yol yapılır. Bu istikrarlı hizmetlerden Sındırgı'da payına düşeni alıyor. Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu'nun '1000 Günde 1000 Gölet Projesi' var. Bu kapsamda Sındırgı'da da Çamalanı, Düvertepe, Mumcu, Büyük Dağdere ve Osmanlar köylerine gölet yapılacak" diye konuştu.

Her vatandaşın birinci sınıf vatandaş olduğunu vurgulayan Uğur, şöyle konuştu:

"(Parayı nereden buluyorsunuz-) diye soruyorlar. Hortumları kestik, batan banka yok, mafya yok, derin devlet yok. Hesap verebilen şeffaf bir devlet var, kurallar çalışıyor. Devlet şeffaf, millet de seviyor, herkes birinci sınıf vatandaş. Köylüyü aşağılamışlar, ötekileştirmişler. 'Onun oyu benimle bir olur mu-' dediler. Artık herkes beraber, millet destek veriyor. Yerel yönetimler AK Parti için önemli. İnşallah yerel seçimlerde de iktidar olacağız."

AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Danyal Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur'a "Yağcıbedir Halısı" hediye etti.

Uğur, daha sonra İlçe Kaymakamı Hüseyin Çelik ile Sındırgı Devlet Hastanesi yetkililerini de ziyaret etti.

- BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Edip Uğur Sındırgı Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title