Haberler

AK Parti Fethiye İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nın 4.olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Ali Türkan ikinci kez ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nın 4. olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Ali Türkan ikinci kez ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan genel kurula AK Parti Muğla milletvekilleri Yüksel Özden, Ali Boğa, AK Parti İl Başkan Vekili Şadi Pirci, partili belediye başkanları, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda parti üyesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet ve hesap raporlarının okunarak onaylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

Milletvekili Yüksel Özden, yaptığı konuşmada, Köyceğiz'de yaşanan sel felaketini hatırlatarak bir musibet atlatıldığını söyledi. En büyük tesellinin can kaybı olmaması olduğunu belirten Özden, "Şimdi sadece ticari bir kaybımız var. Tüm devlet birimlerimiz seferber olarak selin yaralarını sarıyor. Köyceğiz'de şuan 40 iş makinesi 200 işçi çalışıyor" dedi.

Ülkede yaşayanların güveninin arttığını ifade eden Özden, AK Parti iktidarına olan güvenin de her geçen gün arttığını söyledi. Türkiye'deki AK Parti başarısının Muğla'da da devam etmesi için mahalli idareleri kazanmaları gerektiğini anlatan Özden, "Muğla'da bu keyfi Fethiye'de de yaşamak istiyoruz. Fethiye, AK Parti'nin Muğla'daki başarısında başı çekti. Fethiye, siyaseti her zaman hızlı olmuştur. Bu enerjiyi yerel seçimlere de taşıyalım. Artık Muğla da büyükşehir olacak. Muğla'da büyükşehir belediyesini kazanacaksak Fethiye ile Fethiye'nin desteği ile kazanacağız. Bu işin sihri birlik ve beraberliktir" diye konuştu.

Milletvekili Ali Boğa da, Yüksel Özden ile Ankara'da kafa kafaya vererek Muğla'nın sorunlarını çözmeye gayret ettiklerini ve Muğla'daki bürokratların vatandaşa hizmet odaklı çalışması için çaba gösterdiklerini söyledi.

"Keşke bu kafa 3-4 olsaydı" diyen Boğa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz yine de tüm sorunları çözmeye çalışıyoruz. Muğla'nın hastanesini iyi hale getirdik. Muğla sokaklarında ve ilçelerinde AK Parti'ye oy verenlerin boynu yerde olmayacak ve ezilmeyecek. Hizmet üretmeyi sürdürüyoruz. Türkiye AK Parti ile büyümektedir. Güney Afrika, Almanya, Japonya, Irak, Suriye ve İran'dan baktığımızda Türkiye'nin büyüklüğü görülüyor."

Tek liste ile gidilen seçimlerde Türkan, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Öztürk, Adem Dikik, Adem Tekeli, Ahmet Ali Dim, Ahmet Kestepli, Ahmet Zeki Acar, Arif Bozyer, Ayşegül Erer Akçabelen, Ayşe Karaduman, Bekir Arslan, Burhanettin Tuna, Bülent Aras, Bülent Taşan, Erdoğan Erenoğlu, Erkan Uysal, Firdevs Altınel Bayrak, Hakan Yılmaz, Harun Balcı, İbrahim Aybek, Mehmet Sıdık Altınkaynak, Mehmet Güler, Mustafa Günday, Mustafa Sarıyer, Ömer Günevç, Ramazan Kocakaya, Ramazan Tunç, Rasih Deveci, Salih Kocatepe, Sıdıka Kölemen, Süleyman Çınaroğlu, Turhan Günay ve Ufuk Bildirici."

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yüksel Mustafa Ali Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title