Haberler

AK Parti'den Yeşilbayır Esnafına Ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı Tarafından Başlatılan ve Her Hafta Ayrı Bir Bölgede Düzenlenen Esnaf Ziyareti Bu Hafta Yeşilbayır Bölgesinde Gerçekleştirildi. Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın ile Birlikte Gerçekleştirilen Ziyaret Programına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İl Başkan Yardımcıları Kadın ve Gen...

AK Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve her hafta ayrı bir bölgede düzenlenen esnaf ziyareti bu hafta Yeşilbayır bölgesinde gerçekleştirildi. Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret programına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İl başkan yardımcıları Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri katıldı.

Yeşilbayır Belediyesi önünde buluşan AK Partili başkanlar ve teşkilat yöneticileri, ilk olarak Yeşilbayır Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde görüp, gezdiler. Daha sonra Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işyerlerini tek tek ziyaret edip, esnaf ve vatandaşların, istek, şikayet ve önerilerini dinlediler.

Başkan Hasan Akalın, traktör ile küçük bir belde turu yaptırarak, tamamlanan 10 ayrı çocuk parkı, Küçük Sanayi sitesi, Yusuf Ziya Fen Lisesi, İMK Turizm Anadolu Otelcilik Lisesi, Kapalı Halk Pazarı, Stadyumu gezdirdi. AK Partili başkanlar tek tek dükkanlara girerek esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediler. AK Partili başkanlar ve yöneticilere ilgi gösterip, ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve belde halkı, bölgeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

(SÇ-SÇ-Y) 31.05.2008 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title