Haberler

AK Parti'den Milletvekili Seçilen Kuşku'dan Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale İkinci Sıra Milletvekili Adayı Çanlı Müjdat Kuşku, Partisinden Milletvekili Seçilmesi Nedeniyle Çan'da Seçmenlerine Teşekkür Konuşması Yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale ikinci sıra milletvekili adayı Çanlı Müjdat Kuşku, partisinden milletvekili seçilmesi nedeniyle Çan'da seçmenlerine teşekkür konuşması yaptı.

Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Çanlı Müjdat Kuşku, Menderes Parkı'nda seçmenlerine teşekkür konuşması yaptı. Kuşku, yeni dönemde de AK Parti icraatlarının devam edeceğini belirterek, "Beraberce yaşadığımız bu yerlere hizmet verebilmek bizim elimizden geleni yapacağız. Amacımız Çan için, Çanakkale için bir şeyler yapmaktır. Çan ilçemizin kalkınması ve sorunlarının giderilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bundan

böyle hep beraber, fikir alışverişlerinde bulunup ilçemiz için en iyisini yapacağız" dedi.

Kuşku'nun teşekkür konuşmasına AK Parti Çan İlçe Başkanı Ramazan Terzi, AK Parti Çan İlçe Teşkilatı ile birlikte yaklaşık üç bin kişi katıldı.

(GŞ-AÖ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title