Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı

Siirt'te Genel Seçimlerde AK Parti'den Aday Olabilmek Amacıyla Başvuran 44 Aday Adayı Arasında Temayül Yoklaması Yapıldı.

Siirt'te genel seçimlerde AK Parti'den aday olabilmek amacıyla başvuran 44 aday adayı arasında temayül yoklaması yapıldı.

Siirt'te 14 Eylül Spor Salonu'nda Hakkari Milletvekili Rüstem Zeydan başkanlığında genel merkez tarafından görevlendirilen 4 kişilik bir heyetin gözetiminde yapılan temayül yoklamasında 909 kişinin oy kullanma hakkına sahip olduğu açıklandı.

AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, seçimlerde 3 milletvekili çıkarmayı amaçladıklarını belirterek, "Hedeflerimize birlik ve beraberliğimizi bir arada tutarak canımızı dişimize takarak yüreğimizi ortaya koyarak ulaşabiliriz. Seçim süreci boyunca ev eve dolaşarak, AK Parti'nin neleri başardığını ve daha neleri başarabileceğini anlatarak mutlu sona ulaşabileceğiz" dedi.

AK Parti Hakkari Milletvekili Rüstem Zeydan da temayül yoklamasının nihai bir sonuç vermediğini, ancak genel merkeze bir yol haritası çizeceğini söyledi.

Daha sonra delegeler 4 sandıkta oy verdi.

- SİİRT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title