Haberler

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı ve Ankara Milletvekili Gezici'den Azize Tereza Kilisesi'ne Ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Gezici, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberindeki heyet, Azize Tereza Kilisesi'ni ziyaret ederek, kilisede yapılan ayini izledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Gezici, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberindeki heyet, Azize Tereza Kilisesi'ni ziyaret ederek, kilisede yapılan ayini izledi. Gezici, "Birlikteliğimizin desteklenmesi, birbirimize karşı olan saygı ve güvenin toplumlara yerleştirilmesi gerektiği düşüncesindeyim" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Gezici, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberindeki heyet, Azize Tereza Kilisesi'ni ziyaret ederek, kilisede yapılan ayini izledi. Gezici, yaptığı konuşmada, işbirliği ve beraberliğin toplumları daha refah, daha huzurlu bir kardeşlik ortamına sürükleyeceğine inandığını belirterek, "Önümüzdeki yüzyılın barış yüzyılı ve kardeşlik yüzyılı. Birlikteliğimizin desteklenmesi, birbirimize karşı saygı ve güvenin toplumlara yerleştirilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Bu konuda, gerek Avrupa'da gerek Asya'ya bütün dünya ülkeleri birleşti ve bu görüşleri savunur durumdalar. Onların yapmış olduğu bu öncülüğün, bizlere genç nesilleri bu konuya alıştırmak ve hoşgörü ve güven ortamı içinde yaşamayı öğretmek gibi sorumluluklar düşürdüğüne inanıyorum. Böyle bir ziyareti ilk defa gerçekleştirmiş olmaktan çok büyük bir gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Yılmaz, "Çankaya İlçe Teşkilatı bu dönemlerde Çankaya genelinde memleketine, etnik kökenine, inançlarına bakmaksızın herkesi ziyaret ederek Çankaya ile alakalı, Çankaya'daki beklentilerle alakalı görüş ve istişareler yürütmektedir" şeklinde konuştu. Buna benzer ziyaretleri Çankaya'nın her tarafında yaklaşık bir yıldır devam ettirdiklerini söyleyen Yılmaz, bugünde güzel bir ortama ziyaret gerçekleştirdiklerini görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Yılmaz, bu ziyaretin gerek toplumlar gerekse inançlar arasında işbirliği arasında güzelliklere vesile olmasını dilediklerini belirtti.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Teşkilat Uzmanı Sıtkı Hamdi ise, "Çankaya Teşkilatı olarak, yerel seçimlerde yaptığımız çalışmaların bir devamıydı bu ziyaret. Çankaya bölgesinde ikamet eden Ermeni vatandaşlarımız buraya ibadet etmeye geliyor. Onların dertlerini dinlemeye ve görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. Memnun ayrıldık, bunun devamı gelecek. Diğer dinlere mensup insanları ziyaret edeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title