Haberler

AK Parti Canik İlçe Kongresi

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi'nde tek aday olan Av.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nde tek aday olan Av. Yılmaz Hocaoğlu, yeniden başkan seçildi.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Divan Başkanı seçilen AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım yaptığı konuşmada, yerel yönetimler seçimlerinin ardından genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve anayasa referandumu gibi çok hassas günlerin Türkiye'yi beklediğini ve AK Parti olarak bütün teşkilatlarıyla buna hazır olmaları gerektiğini vurguladı.

Kongrede konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu istikrarın sürmesi için daima güçlü olmalıyız. Bir olmalıyız, beraber olmalıyız. İçimizdeki farklılıkları, farklı düşünceleri zenginlik olarak görmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece daha güçlü oluruz, daha büyük işler başarırız" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, seçimlerin sonuçları ne olursa olsun önemli olanın partiyi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek olduğuna vurgu yaparak, teşkilat içerisinde ortak dil, ortak akıl ve ortak hedefin oluşması için çaba sarf edilmesi gerektiğini kaydetti. Çetinkaya, "AK Parti Samsun Teşkilatı, Canik ilçe kongresi ile birlikte İl Başkanlığı kongresini yapmak üzere 5 Mayıs'ta tekrar salonları dolduracak. Kongremizin ardından, kaybettiğimiz İlkadım, Atakum, Ladik, Yakakent gibi belediyelerimizi yeniden alacağız, hiç alamadığımız belediyeleri ise bu sefer mutlaka AK Parti kadrosuna dahil edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da yaptığı konuşmada, "Kongre iptal olduğu gün çok üzüldük. O gün eski AK Parti Milletvekili Musa Uzunkaya omzuma dokunarak dedi ki; 'siyaset peygamber mesleğidir. Sabırlı olacaksın, hak yemeyeceksin, geldiğin yeri bileceksin ki cennetlik olasın'. Biz de sabrettik, bekledik. AK Parti İlçe Kongremiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

HOCAOĞLU YENİDEN

Konuşmaların ardından AK Parti Canik ilçe Başkanlığı yönetim kurulu seçimleri için sandık başına gidildi.

426 delegenin olduğu AK Parti Canik Teşkilatı'nda tek aday Av. Yılmaz Hocaoğlu yeniden başkan seçildi.

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Yılmaz Hocaoğlu(Başkan), Ahmet Haşim Baki, Ali Rıza Çebi, Ayhan Sekban, Beyhan Özer Akın, Burhan Ekiz, Cengiz Güngör, Ercan Eler, Fatih Öztürk, Hamza Kaya, Hasan Aslantürk, Hüseyin Tuncer, Kerim Kadenk, Mehmet Akif Abanoz, Mehmet Emin Uzun, Muhammet Çakar, Mumin Toptan, Naci Yılmaz, Necati Yavuz, Nurhan Ertekin, Ömer Kaya, Ömer Çelebi, Recep Bilecik, Sedat Zehir ve Zehra Çelik'ten oluştu.

Kongreye AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Tülay Bakır, ilçe belediye başkanları, eski il başkanları Fuat Köktaş ve Ali Akyüz de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Hocaoğlu Ak Parti Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title