Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir Biga'da

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga'da partililerle bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga'da partililerle bir araya geldi.

Kaşdemir, AK Parti Biga İlçe Başkanlığı binasındaki toplantıda, 2012 yılında Çanakkale'nin yol sorunu kalmayacağını belirtti.

Programa alınmış sulama kanaletlerinin yapımının hızla devam ettiğini dile getiren Kaşdemir, "Taşoluk Barajı sulama kanalının birinci ve ikinci etabının çalışmaları sürüyor. Gürgendere Göleti'nin yapımının 2012 sonu ya da 2013'ün başında programa alınmasını bekliyoruz" dedi.

Biga'da, belediyenin atım ve yatırımları hızlı bir şekilde hayata geçirmeye başladığını ifade eden Kaşdemir, "Yerel seçimlerde ifade ettiğimiz bütün projeler hayata geçiriliyor. AK Parti'nin ve yerel yönetimlerinin güçlü olmasıyla Biga'nın geleceğine dair önemli hizmetler hayata geçirilecek. Siyasette birlik, beraberlik ve huzur önemlidir. Teşkilatımız uzun zamandan bu yana birlik ve beraberliğini pekiştirerek yoluna devam ediyor" diye konuştu.

Toplantıya, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Balıklıçeşme Belediye Başkanı Nihat Borazan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Emre katıldı.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Kaşdemir Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title