Haberler

AK Parti Bingöl İl Danışma Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı, Her Ay Düzenli Olarak Yapılan İl Danışma Meclisi ve Mahalli İdareler Şurası'nın 2007 Ocak Ayı Toplantısını Yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı, her ay düzenli olarak yapılan İl Danışma Meclisi ve Mahalli İdareler Şurası'nın 2007 Ocak ayı toplantısını yaptı.

Belediye konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Bingöl milletvekilleri Mahfuz Güler, Feyzi Berdibek, Abdurrahman Anık, Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil ve Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. Divan başkanlığını Siirt Milletvekili Gülşeyil'in yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan il başkanı Coşkun'un ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Ketenalp, 2004 yılından bu yana belediyenin yaptığı hizmetleri anlatarak, 13 milyon YTL borçla devir aldıkları belediyenin şimdi yaklaşık 8 milyon 750 YTL borcunun bulunduğunu ifade etti.

Türkiye'de 80 yıldır gerçekleşmeyen hizmetlerin hükümetleri döneminde gerçekleştiğini ifade eden milletvekilleri ise, AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olacağını savundu. Ülkede, faiz oranlarının yüzde 70'lerden yüzde 40'lara gerilediğini belirten milletvekilleri, enflasyonun tek haneli rakamlara indiğini, şimdiye kadar 6 bin 500 kilometre duble yol yapıldığını ve 2008 yılına kadar 8 bin kilometre duble yol yapılacağını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

(MÇ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title