Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyareti yaparken, Edremit ilçesinin Balıkesir'in dinamosu gibi olduğunu söyledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyareti yaparken, Edremit ilçesinin Balıkesir'in dinamosu gibi olduğunu söyledi.

AK Parti İlçe Kongresi'nin ardından göreve gelen AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yüzüak ve ekibine yapılan son hayırlı olsun ziyareti ise AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'dan oldu. Ali Aydınlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Edremit ilçesinde AK Parti iktidarı tarafından yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri anlatarak, Edremit'in Balıkesir nazarındaki yerini açıkladı. Edremit'i Balıkesir'in dinamosu olarak gördüğünü söyleyen Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "AK Parti bu işi dört dörtlük yapıyor. Bizler hiçbir şekilde partimize küsmeden, büyük bir birliktelik örneği göstererek bu işi yürütmekteyiz. Bu birliktelikten de güzel işler doğuyor. Edremit ilçesi Balıkesir'in dinamosudur. Edremit'te her imkanımız var. Doğa, termal su, deniz ve bunun gibi bir çok üstün özellikler var bu ilçemizde. İktidarımız, Edremit'e gereken değeri vererek büyük yatırımlar gerçekleştirmektedir. Havaalanımız uluslar arası hale getirildi ve ihalesi tamamlanan terminal binası da kısa sürede yapılarak hizmete açılacaktır. Bunun yanı sıra, Edremit – Kalkım Çevreyolu yapımı işi şu an gündemdedir. Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşme yaptık ve global ödenek yöntemiyle bu iş te tamamlanacak. Havran – Balıkesir bölünmüş yol çalışmaları İvrindi - Havran aşamasındadır ve yakın zamanda bu yol da tamamlanarak hizmete açılacaktır. Haftaya bakan Faruk Çelik Havran ilçemize gelecektir. Bölgemizin yüzü bizimle daha fazla gülüyor ve daha fazla gülecektir. Geçtiğimiz yerel seçimleri az bir fark ile kaybettik. Ama önümüzdeki seçimlere iyi hazırlanıyoruz. Halkın güvenini boşa çıkartmayacağız. Çok çalıştık ama yetmez. Daha çok çalışacağız. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı'nın önceki yönetimleri gereken varlığı gösterememişti. Fakat yeni yönetim bu gözlemlerimizi bize şimdiden unutturdu. Artık daha dinamik bir Edremit ilçe teşkilatı yönetimi var. Partimiz kapılarını her zaman halka açık tutmaktadır ve bu uygulama ilçe ve beldelerimizde de uygulanmalıdır. Partimize güç vermeliyiz. Güçlü olmak için çoğunluk oluşturup omuz omuza olmalıyız. Benim gönlüm herkese açık" dedi.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak ise, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek partinin çıtasını bölgede yükseltmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Ak Parti Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title