Haberler

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetiminden Belediye Başkanı Türkmen'e Ziyaret

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette, bir süre önce aleyhinde iddialar yer alan izinsiz yayın dağıtılan Türkmen'e destek verdiklerini söylediler.

Türkmen, bu tür karalama kampanyalarının karanlık işler olduğunu ifade ederek, 'Bizim yaptığımız tüm işler şeffaf ve halka açıktır. Kimseden gizlediğimiz bir şey yoktur. Belediyemizde bir yanlışlık veya hata gören olursa bize haber verirse biz bundan gocunmayız, aksine hatamızı düzeltmek için bunu bir fırsat biliriz. Ancak bu şekilde yapılan karalama kampanyalarına sessiz kalmamız mümkün değildir. Bunlar haysiyet ve şeref cellatlarıdır. Bunu yapanlar ahlak fakirleridir. Gizli, saklı iş yapmaya çalışan insanlardır bunlar' dedi.

Akçaabat Belediyesinin bir kurum olduğunu belirten Türkmen, 'Bu kurum devletin resmi bir kurumu ve burada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, bu ilçenin kaymakamı var, savcısı var. Buralara gidip belgelerini ortaya koyarak hakkımızda işlem yapılmasını isteyebilirsiniz. Ama bu şekilde yapılması doğru bir davranış değildir' diye konuştu.

Osman Çavuş ise tercih edilen yöntemin kabul edilebilir bir iş olmadığını kaydederek, 'Elinde belgesi olan bunu çıkıp belgeleriyle ortaya koymalıdır. Gizli olarak yapılan bu yöntem hoş bir şey olmadı. Biz inanıyoruz ki bunlar aslı astarı olmayan işlerdir. Başkanımızın arkasındayız' dedi.

(DA-AK-NÖZ) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title