Haberler

AK Parti Adıyaman Milletvekili Erdoğan, Suvarlı ve Belören Beldelerinde İncelemede Bulundu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Suvarlı ve Belören beldelerinde incelemede bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Suvarlı ve Belören beldelerinde incelemede bulundu.

Suvarlı ve Belören beldelerinde incelemeleri yakından takip eden Erdoğan, yarım kalan işler ve devam etmekte olan projelerle alakalı en kısa sürede çalışma başlatacakları sözünü verdi.

Suvarlı Beldesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, şunları anlattı:

"Kuruca'da vurulan sondaj çalışmaları ile beldemize daha çok su temini sağlanmış oldu. Beldenin ana caddesindeki elektrik direkleri yer altına alındı. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından şehir geçişi kilitli parke ile döşendi. Yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz. Şu anda zemin etüdü çalışmaları devam eden 8 derslikli İlköğretim Okulunun ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Şimdiden öğrencilerimize ve belde halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. "

Belören Beldesini de ziyaret eden Erdoğan, Belören beldesinde yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu:

"Ayvalı mahallemizin heyelana maruz kalan yolunun yapılması ile ilgili Belören Belediyesine ödenek çıkarılmıştır. Belören-Gölbaşı yol ayrımı arası kaza kara noktalar bulunmaktaydı. Maddi hasarlı ve can kayıplı kazalar olmaktaydı. Yolun proje çalışmalarından ihale sürecine kadar takip ettiğimiz çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmekte olup, önümüzdeki günlerde asfaltı dökülerek Belören yolunda da ciddi rahatlamalar olacaktır, dedi. İftarı akşam Belören Belde halkı ile beraber yapan Mehmet Erdoğan, 12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde AK Partiye verilen destekten dolayı çok memnun olduk. "

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title